Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a še kdo………?

a še kdo………?

A še kdo izmed vas rad hodi zgodaj spat in potem tudi zgodaj pokonci? (okoli pol šestih)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Tud taki so tu.
In v čem je fora?

a bi mogla biti kešna fora?
Samo zanimalo me je, ker se mi zmeraj zdi, da naletim le na ponočnjake.
Pa rada mal pobaram…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ponočnjakov nas je malo.
Več jih je šihtarjev….ki mrknejo ob treh al štirih.
😉

pa še en razlog je, zakaj rada hodim zgodaj spat……..med drugim……..
ker sem Gorenjka, se mi zdi škoda časa, ki je namenjen sanjam, da bi ga trošila za bedenje….
Saj veš, ob belem dnevu je pa mičken nenavadno sanjati z odprtimi očmi :-))))

heheh na še ena gorenjka….men je pa škoda spat,ko lahko vse kaj drugega človek počne,kot pa prespi ure in ure,dneve in dneve…Čim manj spana jep….Tista tišina ponoči,pa tista zgodaj zjutraj sta najlepša za mojo dušco in srček…..Zato rada zelo zelo zgodaj ustajam,ko slišim tišino….

tretjino časa na svetu preživet v iluzijah!!!!????
Ej…..če bi blo po moje, bi spanje kar ukinil…pa bi raje seksali tist cajt!!!
Bi blo bolj produktivno!
zapravljat kratek cajt,ko smo na svetu s spanjem…..ah dej,dej….!!!
😉

Kaj pa tebe trka zdej?
😉

kajme trka? ja sej nebi bilo nič čudnega,…….

To je resnica,pa sej misliva oba pdobno,kaj ste zdaj greš?! Pa finega delaš?!!

ja neki moram upalit,da večji jack izpadem,ne?
čau Perli!Cmoka.

Ma ja…sej razumem..včasih je treba…..ti teli tvoji cmoki pa……..no ja hvala ti…..za njih….

Kokr češ.Včasih so pa le……………CENZURA………………………
😉

iz tepk se da narest strašn dobr šnopc……

sam tepk ni več pol!

He, he, ane perla, škoda prelepih juter, enkratnega počutja v jutru … prespati. smo kdaj pa kdaj kavico pile že ob pol petih, ane perla !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vidve sta smotke!
Zjutraj se v najslabšem primeru lahko sam faka.
Čau dohtarca!A me še obožuješ?
😉

Ma kogha boš zjutri faku, če še za lasten priimek ne vem !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

saj ne fakaš priimka bemti!
😉

Ma vse po spisku.
Ime i oca in rodbinu i krv i sveca i sudbinu i zarju nebesku i partiju i engleze i poso i život bez rakije, pa i prezime !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

eh, ti sploh veš ne, kaj zamujaš!
*ženske, ki ponoči rade spijo in potem zgodaj vstajajo, so zelo romantične.
*moškemu (če seveda to želi), prinesejo v posteljo jutranjo kavo in ga narahlo prebudijo z božanjem po hrbtu
*med sexom nikoli ne zaspijo, pa četudi je moški še tak brezveznik
*moškemu nikoli ne rečejo, niti v najbolj drznih sanjah, da je tepkovec, četudi je mogoče res
*so zelo strastne, dobre ljubike, prijetne, z veliko pozitivne energije, ki jo “pridelajo” med spanjem
*nikoli ne sitnarijo, ne jezikajo, se ne norčujejo iz občutljivih moških slabosti
*na žalost je pa tudi res, da jim ravno prav spanca vsako jutro znova osveži glavo do te mere, da niti pod razno nikoli ne priznavajo Rgljeve teorije, da je moški njen gospodar
:-))))

Zaboravio si maćku!
😉

Bla,bla ,bla!

Citiram samo ene kolegice,kr tako napišejo…..
😉

New Report

Close