Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bom kar tu…

Bom kar tu…

…napisala…čeprav me je nekdo na Tjavendanu malce razjezil….

Brigajte se zase…!!!!!!!

Če že prebirate…dajte se…ali pridružit na forum ali pa pustit vse na miru… in ne z nekimi brezveznimi komentarji žalit vsepovprek….

O.K.????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The best in life is free

…sem smotka…

očitno je tip sam foušen, da se tle tako dobro razumemo…

Zakaj se je pa glih vame “vpičil” pa tud ne vem….ampak me briga en k***

The best in life is free

Kdo te tolk jezi?

ne bit tak huda….sicer je prav, da te drugje ne marajao…hihihi…….ker sodiš samo k nam…opsssssssss….meni pravzaprav, kajne, mala moja…..ufffffffffffff

sploh pa, če se boš tak jezila, te ne bom več maral…hihiihihi….ker boš gubice dobla………..

pa taki lepi dižek je zunaj, čisto pravšnji, da bi se mal cartkala…….

evola baccija……

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne….no vsaj upam, ….jaz bi ji kar drugega rad naredil, pa ne pusti…opsssssssssssssss….

mala, a si ti tud jezna, dans……mislim, neč romantike, ki bi je z mano počela…opssssssssss

pa pa

Ne odobravam tistega , kar je “mutast” napisal na sosednjem forumu . Prav tako ne odobravam tistega , kar se na teh dveh forumih dogaja zadnje mesece . Že lepo in prav , da se poznate, imate lepo, hecate – Vendaaar, pomisli včasih tudi na tiste , ki forum samo berejo , na tiste ki smo včasih bili del foruma , pa smo zaradi raznih spletk , morali oditi . Forum je javna zadeva , zato večina ( v zadnjem času žal tvojih ) klobasanj ne sodi vanj , pač pa na elektronsko pošto , MSN messenger , ICQ , IRC , kamorkoli , kjer se vse to skrije pred očmi drugih . Tudi če želiš , da to lahko kdorkoli bere , pa naj si razlaga kakorkoli , pomisli nase , na svojo družino , ali bi jim bilo prav , da bi jim nekdo pripovedoval tvoja celodnevna klobasanja ?
Tako tisti , ki samo bere , kot tudi tisti , ki tudi aktivno piše , ve , da sta ta dva foruma obrodila kar nekaj romanc , spletk in vsega mogočega , kar je nekaterim načelo psihično zdravje , nekaterim pa tudi pokopalo družinsko življenje .
Prosim , vzemi vse to napisano kot dobronamerno kritiko.

????????????????????????????

Ma pejte se solit vsi skupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Res je postalo vse TOTALNO BREZVEZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADIJO!!!

The best in life is free

te tvoje navedbe…

“Forum je javna zadeva , zato večina ( v zadnjem času žal tvojih ) klobasanj ne sodi vanj , pač pa na elektronsko pošto , MSN messenger , ICQ , IRC , kamorkoli , kjer se vse to skrije pred očmi drugih”

…ej….pa res si nisem mislila, da sem toliko ljudem v zobeh….

The best in life is free

škoda je le, da si vzel/a novi nick………čeprav se načeloma strinjam s tabo….sploh ko prebiram, kaj se je danes dogajalo, …žal se res kdaj zgodi, da kdo prestopi mejo dobrega okusa, čeprav mislim, da večina tega na počne namerno zavedno ali pač…..sicer midva verjetno ne bova nikoli ugotovila, koliko prispeva tudi posameznik/ca, ki na koncu izpade kot užaljen-a ali pa kot se potem hoče prikazati _nedolžna žrtev drugih, ki po tvojem mnenju samo spletkarijo z edinim namenim škodovati sočloveku…

hmmm…ne vem sicer zakaj, toda imam neki nelagodno občutek, ker tako komuniciram s tabo, ker mislim, da tisti zadnji tvoj odstavek mi ne zveni ravno prepričljivo toda kljub temu, tudi ti vzemi tole moje kot neki dobronamerni odgovor na tvoje pisanje in še moj nasvet in želja tebi od mene, da ne jemlješ neta ali pa karkoli drugega v okviru neta kot nekaj, kar bi te lahko prizadelo……..

ps. in če je kanček resnice tudi v tem, da si bil/a tudi ti del intrig ali izigravanja, mi je resnično žal . lahko ti samo svetujem, da v bodoče ,če bo še – kar pa je očitno, še sodeloval-a na kakršnem koli forumu neta, vse vzameš z veliko mero rezerve in distance, kajti meja med dobrim in zlim, je zelo zabrisana.

pa lep večer ti želim

dober večer…….

daj no…a ne vidiš, da eden še vedno zafrkava……….in ker vidi, da ti seže pod kožo ima budala še večje veselje…….

daj,zvezdi, povej, kaj si počela popoldan

Bravo Razo !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Kaj pa vam je danes?
Pa tako lepo mnenje sem imela o vas……….

Kdor ima jajca…..se pod tak post podpiše vsaj z izvornim nickom,če že ne s pravim imenom.

P.s.: in od kod tebi vse te informacije o romancah,spletkah,psihičnih težavah in pokopanih družinskih življenjih?
daj,daj….sprijazni se že enkrat.

Stelči, saj ni nujno, da je tip, veš, tipi ponavadi nimajo glih tega v sebi, da bi na tak način bockali druge. Mislim, da smo le tipice tiste, ki premoremo dovolj domišljije, da oplazimo z jezikom !!!! In ljubosumnost na tvojo radoživost in veselje in na to, da imaš kar zajeten kup sogovornikov in soklepetalcev tudi pove svoje, kajne! Ne daj se, Stelči, ne daj se ! Ti kar piši naprej in razveseljuje vse, ki te prebirajo.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kako došlo, tako prošlo. Kolikokrat že v tem letu…..
Je tako?

O ptič!
A začivkaš še kako pesmico?
😉

jest sem se zarad foruma ločila,he zdej bo pa v kratkem še poroka….
Hmm prej sem pa sto na uro varala…hehehe a je kul??
Sem gobček zaprla?!!!:)))

Prešuštnica!
😉

ampak tud greha vredna, kajne?????hihihi

mater, kje sem bil,,,takrat ko je bila tako hitra….upsssssssss

Kajbi rad reprizo??he kdo ve,nikoli ne reci nikoli razek moj!!:))))

poljub na…………………………..***+++****

New Report

Close