Bom kar tu…
ne bit tak huda….sicer je prav, da te drugje ne marajao…hihihi…….ker sodiš samo k nam…opsssssssss….meni pravzaprav, kajne, mala moja…..ufffffffffffff
sploh pa, če se boš tak jezila, te ne bom več maral…hihiihihi….ker boš gubice dobla………..
pa taki lepi dižek je zunaj, čisto pravšnji, da bi se mal cartkala…….
evola baccija……
Ne odobravam tistega , kar je “mutast” napisal na sosednjem forumu . Prav tako ne odobravam tistega , kar se na teh dveh forumih dogaja zadnje mesece . Že lepo in prav , da se poznate, imate lepo, hecate – Vendaaar, pomisli včasih tudi na tiste , ki forum samo berejo , na tiste ki smo včasih bili del foruma , pa smo zaradi raznih spletk , morali oditi . Forum je javna zadeva , zato večina ( v zadnjem času žal tvojih ) klobasanj ne sodi vanj , pač pa na elektronsko pošto , MSN messenger , ICQ , IRC , kamorkoli , kjer se vse to skrije pred očmi drugih . Tudi če želiš , da to lahko kdorkoli bere , pa naj si razlaga kakorkoli , pomisli nase , na svojo družino , ali bi jim bilo prav , da bi jim nekdo pripovedoval tvoja celodnevna klobasanja ?
Tako tisti , ki samo bere , kot tudi tisti , ki tudi aktivno piše , ve , da sta ta dva foruma obrodila kar nekaj romanc , spletk in vsega mogočega , kar je nekaterim načelo psihično zdravje , nekaterim pa tudi pokopalo družinsko življenje .
Prosim , vzemi vse to napisano kot dobronamerno kritiko.
…
te tvoje navedbe…
“Forum je javna zadeva , zato večina ( v zadnjem času žal tvojih ) klobasanj ne sodi vanj , pač pa na elektronsko pošto , MSN messenger , ICQ , IRC , kamorkoli , kjer se vse to skrije pred očmi drugih”
…ej….pa res si nisem mislila, da sem toliko ljudem v zobeh….
škoda je le, da si vzel/a novi nick………čeprav se načeloma strinjam s tabo….sploh ko prebiram, kaj se je danes dogajalo, …žal se res kdaj zgodi, da kdo prestopi mejo dobrega okusa, čeprav mislim, da večina tega na počne namerno zavedno ali pač…..sicer midva verjetno ne bova nikoli ugotovila, koliko prispeva tudi posameznik/ca, ki na koncu izpade kot užaljen-a ali pa kot se potem hoče prikazati _nedolžna žrtev drugih, ki po tvojem mnenju samo spletkarijo z edinim namenim škodovati sočloveku…
hmmm…ne vem sicer zakaj, toda imam neki nelagodno občutek, ker tako komuniciram s tabo, ker mislim, da tisti zadnji tvoj odstavek mi ne zveni ravno prepričljivo toda kljub temu, tudi ti vzemi tole moje kot neki dobronamerni odgovor na tvoje pisanje in še moj nasvet in želja tebi od mene, da ne jemlješ neta ali pa karkoli drugega v okviru neta kot nekaj, kar bi te lahko prizadelo……..
ps. in če je kanček resnice tudi v tem, da si bil/a tudi ti del intrig ali izigravanja, mi je resnično žal . lahko ti samo svetujem, da v bodoče ,če bo še – kar pa je očitno, še sodeloval-a na kakršnem koli forumu neta, vse vzameš z veliko mero rezerve in distance, kajti meja med dobrim in zlim, je zelo zabrisana.
pa lep večer ti želim
Stelči, saj ni nujno, da je tip, veš, tipi ponavadi nimajo glih tega v sebi, da bi na tak način bockali druge. Mislim, da smo le tipice tiste, ki premoremo dovolj domišljije, da oplazimo z jezikom !!!! In ljubosumnost na tvojo radoživost in veselje in na to, da imaš kar zajeten kup sogovornikov in soklepetalcev tudi pove svoje, kajne! Ne daj se, Stelči, ne daj se ! Ti kar piši naprej in razveseljuje vse, ki te prebirajo.