Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj početi……….

kaj početi……….

če pada dež……?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Seksaj!

ti povedal, …..samo malo romantična postani…ostalo pa meni prepusti….hihihiihih

cmoke

leta letijo - iščem stevardeso.....

igraj pasjanso 😉

čuj mala…ne seri….tale ni sveže poročena…………..hehehehe

a si že mal želiš še kaj drugega igrati…neč ne bo…..prvo sedem let zakona, polej pa mogoče……opsssssssssss

a pa je znaš igrati…pasjanso mislim?

za pajkami dirkaj po stanovanju:))

pajkicami mogoče?

no ti pa za pajkicami:))

A lahko še izbiram?
Bi rajš tangicami,če lahko?
😉

uf, sem zadihana! Že ves čas poskušam upoštevati vaše nasvete, dirkam po bajti, lovim pajke, iščem pajkice, tangice, vmes sem že vsaj ene 20 sexala, pa še ni dovolj……
Bi še :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahahaha….pa ne da si na frišn zaljubljenena…to je pa sam naša helyka….poglej…pride k nam samo še, da mal predahne…hehehehe,,,,kajne hely…..

ti stara, a si krempeljčke že kaj postrigla…opsssssssssss

ps….sem preverjal, pa ne najdem tecega kraja na gorensjkem. kot si zadnjič rekla……mal namigni, bo..

Božica!
Kdaj se pa zbudiš potem?
😉

okol pol šestih, odvisno od mojega soseda, ki strašno rad igra harmoniko v najzgodnejših jutranjih urah , grrrrrrrrrrr

Vrži mu kamen v okno!
Še raje v glavo!
😉

hehe, bolj težko, ker so vsi moji domači na njegovi strani, ne na moji.
Pravijo, da je tista harmonika samo ena mila kazen za vse moje “grehe”…….

A tud grešiš?
Hmmmm…….sounds interesting!

(pre)grešim /se/.

Sicer ne pogosto, toda kadar se, pa temeljito.
So stvari, ki se jim nikakor ne morem upreti……..
Ojej…..

Pol sva pa že dva taka,hehe!
;-)))

kako ti najpogosteje grešiš?
da vem, kdo je hujši!

New Report

Close