Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stephanie…a si

stephanie…a si

ugotovila, kaj početi, če je dižek..opsssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zgleda,da je,hehe…..
😉

ja, ko si mi ti pomagal………
:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mene na žalost pr stvari ni blo….da si ne bi kdo kaj mislil.
😉

a SE JE TAKO SLIŠALO?!
OPROSTI.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ojla..frend…kak si danes….si se že opomogel od včerajšnjega dne..opsssssssssssssss……

le kaj za vraga si počel, vse pupe so mrknile in se sedaj zdravijo…..hmmmmmmmmmm…….

ti ti………love mašinca

leta letijo - iščem stevardeso.....

Saj veš kako je….ehmmm…številne moje oboževalke me pol pa pizdijo,da jim nisem zvest….
;-)))

sploh se me ni za bat…
sem ena dobrovoljna, mirna, dobrosrčna stara mama, in, dragi sinko, kaj bi bilo pregrešnega, četudi bi kaj “bilo”?
Navsezadnje bi ti lahko le ponudila napolitanke in malinovec, če bi mi dobrohotno odnesel smeti v kontejnar.

Stara mama?
Ej punčka…….na take pa jaz palim!
Sva si že full blizu,seveda,če je to res,kar si napisala!
😉

Seveda je res. Dobra , krasna stara mama /sicer še brez vnukov :-))) /, ki zna speči nepozaben štrudelj, pripravit krasne štruklje, zna pa tudi naviti ušesa, če je treba :-))))

Pol me pa že neznansko privlačiš!!!!
Kako se pol zmeniva?

New Report

Close