nekaj zdravstvenih..ker smo že na takem forumu
1/Sperma kot protidepresivno sredstvo
Ponedeljek, 01. julij 2002 00:00
Sperma naredi človeka veselega. Takšni so vsaj zaključki raziskave, v kateri so raziskovalci primerjali razpoloženje žensk, katerih partnerji uporabljajo kondome, s tistimi ženskami, katerih partnerji kondomov ne uporabljajo…………
MOJ KOMENTAR: KJE PA JE TUKI VARNA SPOlNOST, DRAGI STROKOVNJAKI???
—————————————————–
2/Kvaliteta sperme upada s pogostejšo ejakulacijo
Četrtek, 02. september 2004 07:00
Večkrat ko moški tedensko ejakulira, manjša je količina njegovih spermijev v semenski tekočini. Tako je pokazala nova študija in rezultati na nek način tudi delno pojasnjujejo, zakaj je število spermijev v semenski tekočini od pregleda do pregleda pacienta tako različna.
Ugotovitve, ki so jih objavili v medicinski reviji Fertility and Sterility, temeljijo na študiji pri 27. zdravih moških, ki so jim 16 mesecev, na podlagi
poročil o pogostosti ejakulacije, redno pregledovali semensko tekočino.
KOMENTAR: KAJ PA SEDAJ MOJI FRENDI….HEHEHEHEHEHEH…boste reskirali, da ste “nekvalitetni”………hihiih
——————————————————
3/Nadomestni penis, ki čuti
Četrtek, 01. maj 2003 00:00
Strokovnjaki za tkivo, ki so nedavno tega predstavili nadomestek za penis pri živalih, so sedaj svojemu izdelku dodali še eno pomembno komponento – živčne celice.
MOJ KOMENTAR: PUPIKE, ŠE MAL , PA SE VAM ŽELJE URESNIČIJO…..AHAHA, BI BLO FAJN KAR ENGA PLSTIČNEGA DEDCA SKUP SPACKAT, TAKEGA, KI ČUTI, PA KO GA V KOT POSTAVIŠ TUD TAM STOJI, PA DA V GOSTILNO NE UIDE, PA DA KOMPASA NE ZGUBI,……………..JEJMENE
———————–
no pa lep vikend želim vsem