Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hmmmmmmmmmmmmmmmm….

Hmmmmmmmmmmmmmmmm….

“Leta hitro minejo – kakor ogenj kvišku plane, več se ne povrnejo – le spomin ti še ostane”

Če ti pa ta stavek ne da mislit ej…………………..

:))))))))

The best in life is free

Naš zvezdnik Since(pismo,kje se ta baraba štajerska skriva!!!????) bi ob tem dejal:
Babe so začele kužit!
;-)))

hm………………………

ej…………….mislim…zakaj pa moramo bit glih babe vedno tupe?:)))))

The best in life is free

“Ko ljubiš, vidiš zvezde, ko si ljubljen, vidiš vesolje.”

ahhhhhhhhhhhhhh……….:)))))))))))

The best in life is free

Default pač!
;-))

Pismo rasem v očeh Sinca zdej!
;-)))))

.in ko srečaš moškega, ampak PRAVEGA MOŠKEGA, se ti zdi, da ti je to vesolje padlo v dlani…..
Tako lepo /bi lahko bilo/ je……

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

?

Bi rekla ja:))))))))))

The best in life is free

:))))))))))))))))))))))

He, he, he

The best in life is free

Še mal bi te moral ozmerjat….pa bi bil kralj v MB!
😉

Grrrrrrrrrrr

a kdo sem jaz?
ponavadi sem v družbi črička Matička, miške Tilčke in tete Mice.
Aja, še Strahec je moj najboljši prijatelj.
Še ena značilnost:
če sem tiho, me sploh ne opaziš :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zanimivo!

že vidim, da se osnovnega pravila , ki ga mora vsak moški imeti, ko odraste, še nisi naučil…
To pa je, da je potrebno ženski VSE verjet …………..

Dve minuti sem rabil,da sem se nehal za vamp držat in še eno minuto,da sem nazaj na stol splezal!!!!
:-)))))))))))))))))))))))

Humoristka!
za kater časnik pišeš drugače?
😉

cel kup jih je :-)))
ampak..veš, kaj me mika:
nekoč napisati en priročnik za moške
grem stavit, da bi po tistem imela po cel držav več spomenikov kot je imel včasih maršal

Mislim,da moških ne poznaš toliko,kot misliš,da jih!
Smo mal čudne žvali…….;-))))

oh, a da jih ne poznam????

točno vem, kje imajo ušesa, vem, koliko imajo prstov na roki, vem, kje imajo vrat, pa kolena.
A ni to že dovolj?!?!

Ne!

sedaj pa res ne vem, kaj naj še rečem.
Naštela sem najpomembnejše dele moškega telesa…..
Drugih, ki bili vsaj kolikor toliko omembe vredni, pa ne poznam 🙂

Pol pa prid k meni,da malce biologijo in anatomijo ponoviva,hehe….
;-)))

iz biologije mi manjka poglavje o enoceličarjih in zgradba kosti.
To sem prešpricala, ko sem še hodila na gimnazijo.
llepo, da si se ponudil za učitelja, sicer pa celo Gaber pravi, da se je treba celo življenje učiti.. :-)))))

Ko sem pa jaz na gimnazijo hodil…..sem nemara pa sam pri kosteh bil prisoten.Takih in drugačnih…..
😉

a kosti bi rad prešteval?
Potem pa kar v prvi razred, na srečo je tam še opisno ocenjevanje.
In ko bodo tvoji prjatli najdl to kost, da ti spet v šolo hodiš, ne vpraš, kako jo bodo glodal :-)A se znaš igrat tisto. a je kej trden most?

Znam se igrat tisto,kr je neki druzga trdega……..
;-)))

New Report

Close