Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tolk sem fajn spal nocoj

Tolk sem fajn spal nocoj

….da bi najraje šel zdaj spet spat.
Hmmm?Ideja mogoče sploh ni tako slaba!
Itak je tu vse krepano.

sploh ni res!!!!
jest sn strašn dobr razpoložena…..
pa polna idej !
🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pol mi pa daj kako idejo prosim.Ampak samo ene vrste jih sprejemam!
🙂

vredu, zmenjeno.
Vsako od idej dobiš takoj, ampak šele na vrhu Škrlatice.
Pa da tja gor prideš bos al pa v copatih :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Škrlatico sem imel v planu osvojit…hmmmm.enih 20 let nazaj.
Pa je sam do Razorja šlo.

dejnodej, a potem ti manjkajo le še copate in štumfi?

tisto imam….pa tud kakih 10 kil preveč na žalost….in 100 kil kondicije premalo,hehe!
😉

Potlej si pa sigurn prekmurc, kjer ni nobenih hribov, da bi se rekreiral, pa si pridobival..hm..kondicijo.
Včasih moraš na kaj zlest, če nočeš, da ti ne bo še obujanje čevljev začel delat težave 🙂

ker sem pač starosta tega foruma(tako in drugače)….bi vedela,da sem doma iz KR.
To že vsa klapa ve,no ja…se ti pozna,da si še mlada tu.
;-))

iz kKR da si?
hm….
močn dvomim…
poznam celo Gorenjsko, ampak enga tazga, da bi mel tko našpičen jezik kot ti, pa še ne….
:-)))

Nisem rekel,da sem iz Gorenjske…ampak iz KR!!!!
Kurje riti!!!!!!!!
;-)))

hehehe
če si pa iz KR, pa sigurno poznaš tisti vic o petelinu in njegovih kurah?
:-)))

Ne poznam nobenega vica o mojem največjem vzorniku-petelinu!

oh…..petelin je v bistvu tragična oseba….
tako kot recimo Hamlet: to be or not to be…..
Tudi petelin “bi” in takrat ni nobena kura varna pred njim….
nazadnje pa , v tem je poanta tragičnosti, “ne bi” pristane v loncu in ženska je tista, ki ga skuha, nazadnje pa še poje…

:-)))))))))))))))))))))))))))))

a petelinči te begajo…hehehehe…kaj pravioš o tekileh:

DOBER PETELIN
Kokoš gre čez cesto in zbije jo tovornjak. Perje je kar frčalo od nje, a kokoš je preživela. Ko se je pobrala je veselo zakokodakala:
“Končno en dober petelin!”

DELO KONKURENCE
Petelin pride z nojevim jajcem na svojo kokošjo farmo in reče:
“Dekleta, poglejte! Nočem se pritoževati, a le poglejte, kaj dela konkurenca!”

KLJUVANJE
“Zakaj petelin med seksom s kljunom kljuva kokoš po glavi?”
“Zato, da ji iz glave izbije misli na poroko.”

dovolj, mala????

leta letijo - iščem stevardeso.....

vztrajam pri svojem:
v s a k, še tko dober petelin, se nazadnje znajde v loncu :-))))

Sploh mi ni lepo to…še manj smešno!
Tko!
:-(((((((

če kaj, potem mi je misel, da si ti en ljubek, prijeten, lepo rejen petelin, vedno bolj všeč…..celo strašno všeč…….

(še 1 x preberi tisto o loncu :-)))))))))) )

New Report

Close