Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprehajanje po mestu

Sprehajanje po mestu

Kaj vam pade na pamet ce se dva moska sprehajata skupaj, hodita skupaj. Jaz npr. grem veckrat skupaj z bratom po nakupih (sam nimam prevoza) in tako skupaj hodiva od trgovine do trgovine.

še živ dan nisem nakupovala skupaj z možem, ker bi namesto v trgovini prej pristala v norišnici.-)))
če me že zagrabi, grem s kolegico ali hčerko :-))
torej, dve ženski…..za koga strašno sumljivo, toda če ti po pravici povem, se človek najbolje počuti tisti trenutek življenja, ko mu postane malo mar, kaj bo kdo rekel .-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a se držita za roke????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

NE

škoda…………..bi imel polej več sanš pri naših pupikah…..

pa še to…NE DERI SE, DA TI NE BOM ENE PAR OKILI KEPE PRMAZAL…….

kak si, drugače….si res fantek?

to pa ni bilo lepo :-(((
RES NE !!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj je lubica……saj nisem tebe mislil,,,,,,tebi bi lubijo poslinil okoli kepe……

avola na…ccccccccccccccccccccccccccccc

SPLOH PA SE JE ENI PRVI ZADRL…GRRRRRRRRRRRR………

a si vidal, kak se je prestrašil…po moje ni fantek…heheheh

🙂
veš, kako pravijo stari in pametni ljudje?

tisti, ki bi ženo okoli kepe, bi tudi lubico 🙂
prej ali slej…..

ne ne lubice pa ne bi……vsaj dokler ne bi žena postala…hahahhahahah

modri cigani pa pravijo……..je moraš kar enkrat, saj če še ni nneč naredila..pa še bo…hehehehe

hecam te

stephanie a veš tisto o črnogorcu in ženski, ki sta sexala…….vidim, da ne..okej nekako takole

se spravita v postljo in začneta malo tako draženja…in črnogorco neče junak v pozor in neče in neče…pa reče ženi…daj ga malo z roko….žena uboga..pa spet neč….pa dec reče, daj ga še malo z usti…in spet nič……
na koncu pa črnogorec reče ženi: PA KAJ JE S TABO NAROBE?????hahahahaha

daj na stepahanie….kje je prvo križišče…res bi prišel na obisk…seveda. če bi mi dovolila. bom mal rožice zalil….opsssssssssss

si ti hecen

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

New Report

Close