Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uffff….si ne morete

uffff….si ne morete

mislit, kaj sem ravnokar prebral!!!!!!!!!!

….da večina bab v Angliji raje pospravlja kot opravlja zakonske radosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps……a smo res že v EU??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no comment

leta letijo - iščem stevardeso.....

hm…
pa kaj se to nas tiče?
Komu je kaj mar, kaj počnejo “babe”???!!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

babe= SPOŠTOVANE OMOŽENE ŽENSKE!

ps….se opravičujem za napaka- saj veste, tiskarski škrat ni nikoli utrujen….heheheheh

Z ozirom na fizični izgled teh britanskih pokvek(obojih!)…..mi vse skupaj sploh ne zveni čudno.

že par let mam s. p. registriran, da me pokličejo, če kdo reče ženskam “baba”, de take dam čez kolen pa po nag rit z leskovo palco…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hi, hi, hi…….še ena, ki rada šeška po ritki kot jaz:)))))))))))

CMOKA Štefi………….

The best in life is free

:-))))))))))))

ja…ampak jest sn točn in natačn povedala v katermu slučajo to nardim :-)))))))))

kdaj pa ti?

ti….

ponavadi to obljubljam tem moškim tle gor s foruma, kadar so preveč “lumpi”:))))))))))))))))))) Pa me itak nobeden resno ne jemlje:)))

The best in life is free

sej….
če bi se pa resno držala, pa z očmi bliskala, pa jim dala vedet, da se s teboj ni za hecat, pa bi še rekla , da poznaš ta glaunga za človekove pravice, bi videla, vsi bi stal “pozor zdej”, ko bi šla mimo njih :-)))

bi hotela, da te eden iz foruma resno vzame…..upsss…zanimivo..

kako se te pa ?…da si polej zadov(o)ljna???hihiihih

…..pa delniško družbo,da take poskuse drobižkov s.p.-jevskih..takoj eliminira!
😉

New Report

Close