Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek recimo, da dobite obiske……….

recimo, da dobite obiske……….

kako pogosto vam je všeč, da prihajajo?
In koliko časa vzdržite, preden ne začnete gledati na uro?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Obiske imam načelno rad, sploh če so to ljudje,ki so mi blizu.Obiskovalce,ki se mi pa vsiljujejo…pa ne prenesem. In to tudi dost jasno pokažem.

In kdo je tebe moril danes srce?

ena žlahta.
Pa že od nekdaj se bolj slabo znajdem, če jih je več kot deset na kupu :-(((((
Pa kar vsi mislijo, da moram skrbet za teme, o katerih se pogovarjamo …..
Potem pa, ko obdelam vreme, moje lepe dolge noge, Putina, LDS, otroke, vrt, kuharske recepte, sem pa “mrzla”.
pa postanem sitna.
nazadnje sem se še štrudeljna preveč najedla……

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Štefka pravi:

“moje lepe dolge noge”…….

a se to da videt lahko?
😉

A še vedno padaš na dolge noge???????????????

:))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

seveda se da videt.
kar povej, a ti naj jih pošljem v celot al sam po cm???
/NA FOTKAH, DA NAUŠ NAROBE ZASTOPU:-)))

Ti sam pošlji…zaenkrat fotke….za ostalo se zmeniva pole….;-))))

Bolj na tisto,kar je vmes,če sem že odkrit,haha!
;-)))

akhm…………….:)))))))))))))

The best in life is free

A sva midva mogoče še kej v žlahti?
;-)))

A v žlahti???

A ti pa zdej kar z žlahto????:))))))))) Ojej, ojej…..:)))

The best in life is free

Mislim,če je ves zapitek plačan?
😉

eh, ta nartalepša mi je zamrznla..
sploh se noče poslat :-)))

Saj ne rabim pozirajočih…..al pa?
🙂

hehehe, jest sn pa misla, da je samo razočaran tak, ki mu vse dol pade, ko vid ne glih ta pravo slikco .-))

Na koncu res padamo…….
;-)))

o, ti že ne !!
ti se mi zdiš tak pokončen !!!
si te ne predstavljam, da bi ti dol padu :-))))))))))))))))))))))))))))))99

Kot pokošen….v nekaterih primerih…;-))

:-))
oh..
oh…
ampak..
zame se takrat šele dobro začne :-(((((((((((((((((((

Pa kaj si v mrtvašnici v službi?
😉

hehehe, velikrat se mi tko zdi ja……
ko vsak tko hitr dol pade, pa takoj zaspi :-))
maš prou..
čudn, da se tega nisem sama že prej spomnila :-)))

A imaš nesrečno ljubezensko življenje?

oh kje pa !!
le zelo običajno.

hm..
pravzaprou ne..
zdej, ko si mi povedal, čemu je podoben moški, ki po sexu dol pade, bi rekla, da je moje sexualno življenje celo perverzno neobičajno .-))))))

kar povej svojo težavo….poznamo ozdravit!
😉

no pa povem.
a si predstavljaš, da si fajn lačen?
no pa greš na kosilo…pa dobiš juhco, ki komaj kaj poboža želodec. Potem ti na mizo prinesejo še bučke v smetanovi omaki, pa pražen krompir, pa ajdovo kašo z jurčki, pa ene tri vrste solate, pa še jagode z mal sladoleda.
No in ko poješ juho, glih rataš lačen, ane?
vsaj jaz.
Potem ti pa pravjo, da ostalga ne smeš jest, da samo gledaš lahko….

no, sexualno življenje ene povprečne ženske je pa enako:
dobiš eno tako imenovano predjed, ko bi pa glavno jed, pa on dol pade pa zaspi…
to je to…

ampak mi je šla primerjava z južno dosti bel od rok, ane:-)

New Report

Close