Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek in malo težja tema….

in malo težja tema….

Zanime me ali je kdo od vas že imel kakšnega skritega oboževalca in kako se je na koncu iztekla zgodba z njim? Vam je prijeten občutek, ko vas nekdo občuduje ali se vam zdi moteče? Kaj pa moški z oboževalkami.. ?? Ste človek da stvari pustite še nekaj časa zavite v tančico skivnosti ali bi radi kar takoj izvedeli kdo je to, ki je za enkrat samo skriti oboževalec??

???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bilo je v četrtem razredu OŠ, ko sem pa res imela skrito “oboževalko”. Ena od sošolk mi je napisala anonimno pismo, da se ne bom nikoli poročila, ker imam tako grd nos.
(pismo še danes hranim)
Toda včasih se usoda prav smešno poigra…….
To ženšče se je potem poročilo z moškim, ki je zelo fajn, le nos….ta je pa precej nenavaden 🙂

Drobne življenjske izkušnje, na prvi pogled celo nepomembne, so me naučile, da se ni dobro iz nikogar norčevati: ne tako, ne drugače.
Doma hranim kar nekaj prijetnih misli, ki so mi jih zapisali tudi moški, toda vsak izmed njih je imel tudi ime.

Sicer pa, če se še malo pohecam: ja, kdo bi se pa še šel padanje na kolena pred eno opustonelo, brezizrazno in opustošeno “Argentino” ?!?!
:-)))))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Vzemi ali pusti
oceni ta zaklad
naj ti bom zavetje
ali pa pomlad.

Vzemi me za vedno
ali vrzi stran
naj ti bom poletje
ali sodni dan….

(to so pa itak moji Šank rock)

:)))))))))))))

Torej………….če ti je všeč…………..vzemi……drugače pa ne………. Kaj naj rečem drugega???

Kaj je Razi??? A imaš oboževalke???:)))))))))))))))

The best in life is free

Katera te peca?

New Report

Close