hehehe
Ker delajo na črno in utajijo davke, tipi pa sam plačajo, that’s all.
Sploh pa že dve leti ne kaznujejo ne enih ne drugih, ker je ta dejavnost pri nas dekriminalizirana. Ni uradna, ni pa tudi pregonljiva.
Druga stvar pa je, kjer se gre za kake “uvožene” atristke, brez papirjev, zaprte in preganjane ipd, kjer so elementi drugih kaznivih dejanj.
Sama spolna telovadba pa ni več preganjana.
Še kaj ?
:)))
nič.
moja zapisana misel, je bila samo škodoželjni preblisk ob gledanju prispevka na TV…..Misel, da bi se to res zgodilo, se mi je zdela špasna in zabavna.
Samo mimogrede še bolj resen dodatek:
lani enkrat, me je štopala neka deklica in potem , ko sva se zapletli v klepet, do Kopra je bilo očitno “ravno prav km”, mi je povedala, da si na tak način služi denar. Najprej je imela Zoisovo štipendijo, ki jo je zaradi slabega povprečja izgubila, pa je začela na tak način………
pa še kaj bi se našlo
se bom na vse pretege pomatrala, pa jo poiskala.-))))
Takn fajn fantom kot se mi zdita vidva, pa človek res mora srčno rad ustrečt :-))
hm, dvomim. Če vama bo pa le preveč zaračunala, vaju za tolažbo odpeljem na sladoled, da prideta mal k seb……
A bo pomagalo?
:-)))))
eh, eh, eh, zakaj pa tega nisi že prej povedal?
jest pa gruntam pa gruntam, kak bi vaju potolažila, če tam ne bi bla zadovoljna :-(((((((
eh, če bi bila jaz moški, potem mi take bejbe, ki bi takoj rade šle z menoj, sploh ne bi dišale…
To pa res ni v naravi moškega – lovca !
On je ustvarjuen zato, da lovi, in ne, da mu piške kar same letijo na kup….
To bi v kameni dobi pomenili degradacijo .-)))
men so bli pa tisti iz kamene dobe všeč:
so te s kijem po glavi in potem so ženske, po moje prvič in zadnjič v zgodovini, ubogale moškega….
oh, tisto, z mečem, je bilo dokončno!
ko je bla glava enkrat na tleh .-)))
s kijem in potem .vse ostalo, je blo še bel naravno :-)))
PS
a si gledal JAMSKEGA ČLOVEKA?
če ne, si ga sigurn oglej :-))
vredu Saš.
Jaz se bom še naprej trudila, da dobim tisti mobitel, da zarad mene ne bo ostala država slovenijas brez izjemne doktorske dizertacije:-))