Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet jaz in moji problemi

spet jaz in moji problemi

spet jaz – s problemom

pred leti sem delala v podjetju za minimalno plačo (leta 1996-2000). plača je bila 51.000 do 53.000 sit. zadnje 6 mesecev pred odpovedjo z moje strani sem dobivala še od 25.000 do 30.000 nagrade za delo. +malica 12.500+prevoz(20km v eno smer) 6.500 sit.

po odpovedi sem šla študirat (spet moja naivnost, saj sem upala da bo potem boljše)

med študijem sem delala, plače so se gibale od 110.000 do 140.000

no in zdaj več nisem študent.
kaj zdaj:
– ali sprejet ponujeno službo (kjer delam kot študent že 1 leto) za 82.000+14.000 malice, brez prevoza (20 km v eno smer) (dvomesečni odpovedni rok – KDO ME BO PA ČAKAL 2 MESECA, ČE SI NAJDEM NOVO SLUŽBO)
– ali pospešeno iskat službo, pri čem mi je zadovoljiva plača 120.000+malica

kako spet živet s 82 tisočaki?????????

živim s partnerjem, račune pa itak poznate, tako da ne bom izgubljala besed z njimi

kaj NAJ?????

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sprejmi in išči službo.
Če dobiš zadovoljivo, se da zmenit, da te ali počakajo, ali kombiniraš z kako bolniško, dopustom ipd…

Sicer pa malice ne štej, ker jo dejansko pomalicaš, še premalo je, prevoz pa je tako…40 km, 25 dni, cca 80 litrov…..vsaj 16000 SAMO BENCIN !!!! brez amortizacije in ostalih stroškov…gume, olje, cesta, ipd.

Sam še vedno je več kot bit doma, razen, če imaš občutek za zaslužek in šljakaš nekaj na črno, trguješ preprodajaš, ipd.
V tem primeru se ti splača vleč socialno in služit na črno.

Vsekakor držim pesti.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

pri tej službi je še en fak.
vse sobote so delavne (kar me ni motilo, dokler je bila v redu plača)
poleti sem bila fraj 1 teden začetek junija
2 sobote
i to je to: bila sem fraj še za faks prib 5 dni čez celo leto

karkoli naredim je isti šmorn.
če bom v službi, ne vem kako bom sploh dobila farj za kak morebiten razgovor za službo, če pa sem doma, sem nameravala osebno nosit prošnje za službo.

82.000 sit- 16.000 sit bencina- 66.000 sit plače – avtomobilsko zavarovanje (na mesec plačujem 12.000)- 54.000,

moja zlata…..hmmm…..akake težke doleme…..hmmm…….po mojem jih rešiva edino lahko tak…ob kakšni svečici in nežni glazbici v ozadju…..mislim tvoje probleme…….hahahahhaha…..pa partenr tvoj, naju ne bi smel skozi v besedo vpadat-….upsssssssssssssssssss

okej mala…………ni jasno…….verjentno si želiš biti lepo doma in kramljati z nami…kadar si pri volji in nimaš bolj zanimivih opravkov…ups…le kak bi bilo lahko pomembnejše od nas……hehehehe

pepelči predlagam: vzemi službo, ki je imaš ponujeno…………za vse ostale -tvoje bijazni-bomo pa že poskrbeli, da ne bojo take bojazni….hehehehehehheheheh

imaš pa še eno ređšitev….zamenjaj deca…….pa boš lahko do penzije doma….hihiihihiihihihihi

resno vzemi samo prejšnji odtsavek…….deca zamenjaj pa samo kot dopolnilo prvemu…upssssssssssssssssss

upam, da si uspela skontati…………

pa pa…zdaj pa lepo v službico za ponujene dinarčke

leta letijo - iščem stevardeso.....

Po mojem bi bilo pametno vzet službo in se za razgovore zmenit za popoldne oziroma ko si fraj, saj če poveš, da delaš te bodo razumeli…..

kako preživet s tako malo plačo???
pri nas jih več kot polovica živi s tako plačo:((((((((((((((

lahk pa delaš tukaj na črno in še zraven vlečeš podpora od socialnega,kar pa tudi ni malo, nekaj čez 40 jurčkov, odvisno od tvojega premoženja.

Premisli kaj je zate boljši.

Pepelči…ne vem če sem te že vprašala….a tvoj fant dela? Al živita samo od tvoje plače?

Kaj naj rečem? Odloči se, kot veš, da bo zate najbolje…ali pa res…sprejmi….da boš vsaj tisti čas….imela vsaj tistih 82. tisočakov…medtem ma aktivno išči kaj boljšega….

Pa nikar ne meči puške v koruzo.

STLC

The best in life is free

moram prespat

sem pa 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na ne
za tak denar bi lahko delala, če bi mi bala služba izziv, če bi si nabirala izkušnje z delom, ipd… tako pa je en sam velik dolgčas, raje 8 ur delam, kot pa meditiram nekje v mali kamrici.

kaj moja,lubica???????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Službo je težje dobit,kot novega partnerja(šejka).Menjaj šejka.

New Report

Close