Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefka!?

Štefka!?

A ti sploh veš,kaj bi se zgodilo,če bi prišla med naju s Saškotom…v živo?
lepo sanjaj……
;-)))

vem…
eden bi reku, da je lačn, drugi bi bil žejen, jest bi šla pa v kuhinjo, da bi vaju najprej nafutrala…

dvomim, da sta kej drgačna kot še nekaj milijard drugih moških na tem božjem svet!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Tega se pa nebi branil, naka.
Ampak potem bi pa vaju jaz zapeljal na en dolg izlet po naši širši domovini.
Vmes bi pa debatirali in debatirali in debatirali…..in na koncu pogruntali, da si nič še nismo povedali
:))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Peljali bi se…to je res….sam Saš……midva veva!
Ona pa ne!
;-))))

a ni to fajn, Saš?
da se pogovarjaš, da se krešejo mnenja, da se smeješ in si na tak način nabiraš tisto pozitivno energijo, ki nam jo v vsakdanu še kako manjka?
Pa da veš, da lahko tistmeu, s katerim si, zaupaš, d aje tvoj prijatelj…..
kaj bi še želeli več?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

to je to.
TO JE NAJVEČJI PLUS IN SMISEL TEH FORUMOV.

Meni je to izklučni cilj, da smo frendi, da se zares poznamo ipd.
Ostalo je balast.

Se bom sekiru kako se kej nardi, ali je v Arielu ali H&M kaka akcija, ali pisal a ste slišal, kaj je reku Rop, al pa kako sranje je tam in tam.
Imam dosti sranja v lajfu, ne rabim ga še tu.

Vi ste mi ventil, sprostitev in smeh.
In to ni majhna stvar.

…če se pa še mal podolčkamo…pa tud ni slabo,kaj?
;-)))

enako..
da se mal nasmejem….
zate sem 1000000000000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da mi boš verjel, da nisem nobenmu nevarna!!!
edin, če bi se merili, kdo ma daljši jezik..potem bi….sigurn zmagala !!!

Tu na teh forumih pa to ni tako samoumevna zmaga
:)))))))))))))))))))))))))))))

Čaki SP, tale je subtilno premetena, dejva še mal ovinkarit, da naju ne pogrunta
:)))))))))))))))))))))))

Pa jaz sem Boško Buha….zadolžen za miniranje težkih skal tuki!
;-))))

P.s.: a pol sem prehitro razstrelil?
😉

hehe,
a ni to zanimivo
ko sta dva, se počutita močna kot gora, ..ampak niti ne pomislita, da na tej strani sedi ženska, pa še uboga in slabotna povrh !

:)))))))))))))))))))

Nič se ne skrbi, te bova midva pazila in čuvala

hahahaha
no, sej…
če me bosta pa vidva čuvala, pa dons ne bo treba pr lučki spat :-))))))))))))))))

New Report

Close