Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek …kar težko je verjeti……

…kar težko je verjeti……

danes je bil izjemen dan..Da bi ga človek kar objel in za dolgo časa stisnil k sebi….
Po vrnitvi iz službe sem “pozabila”, da je sobota, da je kosilo, da je potrebno postoriti še to in ono….
Raje sem se preobula, pa v trenirko in potem v breg, prav do vrh hriba, od koder je bil čudovit razgled.pa drevje, ki se je odevalo v jesenske barve….pa gobe, ki sem jih našla v podrasti…..pa ptice, ki jim ne vem imena, vendar so me spremljale vso pot….in vresje, ki kar kipi v svoji vijoličasti barvi….in modro nebo, brez oblačka….samo mir, tišina in spokojnost popoldneva, ki se zapiše v srce…..

Se mi zdi, da si danes res ne morem želeti še česa lepšega 🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

joj kot lepa pravljica,jep ki je resnična..jest bi tudi tooooo…..ampak kdaj:(((smrk smrk……(((((

Pr men,sam čakajo …..pa tud bolna nesmem bit…..ehhh:(((((

Perla….le približno se mi sanja, kakšno je tvoje življenje…..Mogoče se ti bom zdela “stara”, ko se bova videli, toda …recimo, da sem prehodila podobno pot kot je tvoja…pa bi mogoče lahko delila s teboj kakšno življenjsko izkušnjo….
Kaj, ko bi se midve enkrat dobili na kavi?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ma mogoče sem le preveč zajamrala….Povsod veš je nekaj ,a ne?
In moj ventil,se mora včasih tudi malo odpreti.
Nisem pisala zato,da bi se komu smilila….

Cenim vsako izkušnjo,ki mi jo uspe slišati od še bolj izkušenih.
Hvala za povabilo,mogoče pa res….

P.s. in ne mi tako o starosti……prosim…
Je zanimivo,da se glede na vse, veliko bolje razumem z malo “zrelejšimi” ljudmi,ki imajo več izkušenj kot jest…In veš zakaj…..? ker je zelo redko,kak moje starosti,ki bi vse to že dal skoz.To je pa res……
In jaz sem vesela zelo,vesela,da imam lahko take prijatelje…..

Hvala še enkrat!:))

dooooooooooooobro jutro perla,
oh, jest sn že celo večnost pokonci :-((( ne vem, ali je to zaradi starosti, ali pa izvira še iz časov, ko so moji otroci redno vstajali malo po peti zjutraj.-(((((
In dokler se mi v roki ne znajde kuhalnica, je računalnik moj “bojni meč”:-)))
A, še to:
prav nič nisi “preveč” jamrala!!!
Hvala bogu, da lahko komu kaj poveš!
ne smem pomisliti na čase, ko je bilo tudi meni hudo, pa ni bilo nikokgar, ki bi me poslušal :-(((
Če pa bo kdaj priložnost za kavo, pa kar! Boš vsaj videla ta narvečjega gorenjskega zmaja!
:-)))))
En lep sončen dan

ne mi javkaj…tja v tri krasne…hehehheheheh,,,najbulše vaju še čaka…
ko bosta mene na kofi pelali…hiihihih

pa kj če vaju mal zbada……..mene že celo življenje……pa sem še skozi živ………kar probajta me, pa bosta vidle, kaj mata doma…ehehhehehe

pa pa tetici…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahaha, ne poznam moškega, ki ga ne bi ves čas kje kaj zbadalo, hahahAHA……hahaha

dons sn pa kolesarila, nardila okol 50 km, …sej se ti kar meša, ker je tko lepo :-)))
Včasih se kar ustavim, pa gledam…bogvedi, kaj si mislijo ostali kolesarji, ki drvijo mimo….da je ta ženska mal trčena:-))))

…..da so še lepše reči!
;-)))))

Absolutno in definitivno se strinjam….

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

z besedo na dan, da bom vedela primerjati…
ali je lepše tvoje

ali

moje !!

mijaaaaauuu…..

razo psssstttt….

.

to ne velja!!
jaz tudi lahko rečem, da sem bolj lepa kot ti, samo…kje so pa dokazi??!

..o lepoti.
O nečem drugem!
To pa ve samo ena oseba!
;-)))))

eh, spet se vtikam tja, kjer me nč ne srbi .-)))
poradiraj

Božaj se tam,kjer ne želiš,da bi te bivši partner!
😉

haha, a to je tam, kjer bi poštar,hahaha

Raj na zemlji kajne?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close