Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hmm…vsi moški so….upsss

hmm…vsi moški so….upsss

…so
.
.
.
.
..
so
,
,
,
,
,

,
,
,
,
,
so
.
.
.

naravnost ČUDOVITI!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBRAZLOŽITEV:…deci so pametni, vedno ščitijo slabšo polovico se pravi pupike, vzdržuje pravo vedro hišno atmosfero, vedno so pri roki, ko jih žesnka potrebuje, žanske spravljajo v smeh, vedno so ljbeznivi in ženski dajo vedeti, da je to njihovih pet minut….igrajo se z otroci in jih usmerjajo na pravo pot, kuhajo, popravljajo vse kar s epokkvari…..
SKRATKA: Moški so lepa, zapeljiva, nepogrešljiva bitja!!??

kajne, drage moje?!

leta letijo - iščem stevardeso.....

:-)))))))))

hahahhaha

točno tako.
se strinjam.
o tem ne gre dvomiti.
moški kot si jih opisal, so del našega vsakdana.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

MOŠKI………………ah……..larifari……………….
vse preveč besed, ko nas osvajate……………………………….

Tako pravi Helena Blagne

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Stelči, jaz ne gledam na to s takimi očmi.
Jaz TRDNO VERJAMEM, da so moški V S A J mož beseda.
Torej, če so res taki, kot je napisal razočaran, potem………….potem se nam od 26.9. 2004, 17.29 ure obetajo zlati , rajski časi……

Torej Stelči, a se ti sedaj vse skupaj kako drugače vidi*???!!
:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:)))))))))))

Ne, ne Štefi……tako kot sem jaz napisala, je dejala Helenca….:))))

Jaz pa pravim, da na tem svetu obstajajo (nekateri…ne vsi) naravnost čudoviti moški……..taki, da jih enostavno moraš imeti rad

:))))))))

The best in life is free

Stelči….saj vem, da se ti bo tole, kar bom zdele napisala zdelo čudno, toda vseeno bom tvegala….

a bi bila ti tako dobra, pa bi ime enga tazga moškega šepnila Sv. Miklavžu na uho, da bi mi potem prinesel VSAJ njegovo sliko…..*?!?!
:-))))

:)))))))))))))))))))))) hi, hi, hi…………….

Ti povem…………..pa ne me zašpecat…..da so tle gor….nekateri taki, ki se delajo, da so lumpi, pa barabe, pa kaj vem jaz kaj….:))) na koncu pa so take dušce:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ojej……..če bo kdo to od forumovcev prebral:)))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

lepe stvari me zmeraj razveselijo :-))))

….padete,kot pokošene!
Čau Stelčka!
Me imaš še kaj rada?
;-)))

CMOKIJA Sprevržko……….

A če te mam kej rada???

Hm…………….a te kdaj nisem imela????

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

:))))))))))))

No vidiš………..pa da jih še v živo spoznaš………..:)))))))))

The best in life is free

stelči ti si ena taka dobra dušica……
Res :-)))

:))))))))) Se ti zdi??? Hi, hi, hi…….

hm……….sicer je pa res…….da sem včasih še preveč dobra, pa me pol po glavi tolče………………

The best in life is free

tukaj se pa ne da dosti pomagat .-))
tudi dež pada na vse ljudi, na dobre in na slabe…….-)))

Cmoka vsem…hmmmmm(kolkim že?)…..štirim!!!!!
😉

ja, ja………….se mi zdi, da me bi kap…………..če bi bli štirje:))))))))

The best in life is free

hja…………kaj si čmo??

:))))))))

The best in life is free

jutri grem “pod škarje”……..

Kolk časa me pol ne boš maral?

:)))))))

The best in life is free

kakor kater..MOj ni tak!! Prej vse obrnjeno.In dans madona ja dans sva se počla…Tak da…ma bom tiho raje!!

Bom maral…..veš,da bom!

počla???…upam, da zaradi mene….heheheheheh

čuj stara, ma kej me takrat ne pokličeš……hmmm…ne vem zakaj se mi zdi, da takrat se ne bi tako upirala….upsssssssssssss…poglej kaselček…..

lp

klhm……a samo škarje???hihihiihihihiihi

no upam, da te bodo grdo naredli….heheheh

:)))))))))))))))))))

CMOKA za dobro jutro

The best in life is free

New Report

Close