Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kak ste…pupe moje zlate???

kak ste…pupe moje zlate???

bi me hotla kera mal prevzgojit??!!!upsssssssssss

hhehehe,,,,,,,,,sem ravno ugotovil nekaj……

sem ženi predlagal, da me mal veže pa to…hmmm…saj veste…razbijanje monotonije….dolgačasa…eheheheheheheh in veste kaj……….ponorela baba…NEČE!!!!!!!!!

grrrrrrrrr

mater, se pravi, da mi je usojeno, da me maltretira celo življenje na NEPRAVI način….hehehehehehehe

čauči zapeljivke moje……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Za tebe prevzgojit je pa verjetno malce prepozno………..:)))) Ali se pa morda motim???? Hi, hi, hi

kak si Razi moj???

evo…cmokija zate……………………..

The best in life is free

narobe, zelo narobe se lotevaš problema .-))))
vzemi ženo štuporamo, pa pojdi z njo malo ven, v naravo…Boš videl, kako se bo razživela……
Do konca te bo “uničila”, ko se vrneta .-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

mal jezkat???grrrrrrrrrrr

bi je pepel v naravo pa v hribče…sam kaj, ko se pa tolk prepadov boji….ehhehehehehehehe…le zakaj??????..upsssssss

čuj mala, kaj pa če bi ti mene mal poskusila “uničit”…hehehe…..saj nisi prestara, no…upam….heheheheheh

pa ne me jezit….a bi rada, da spet kaj žalostnega napišem…….

evola…zdaj ko boš kupla one tupewere…pa me povabi, na kakšne piškotke……….

motiš….opla, ne povem…hihihi

upaš preverit????heheheheh

c*

pa kaselček preveri…….še vedno je polna lunca in takrat ste, pupe, baje dovzetne za kakšne novitete…hihiihihhi

………..da te uničm—–pa res nisem prestara :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

polna luna??? Hm………………………

Mene luna nosi…naj še tebe nosi

:)))))))))))))))

The best in life is free

New Report

Close