Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oh ja

oh ja

tako je to!

OJHA……….taki so ti moški :-=)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

moški? kje je govora o moškem/ih? ;)))
Štefka, a te mječe? ;))))

jest začnem stokat in vzdihovat le, ko beseda nanese na moške…
ne morem si pomagat :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ma ne seri mi ga…upsss…jest nkol ne stokam zarad dedcev….no pi*dim, če kari neče “uslišat”kakšno mladenko, ki bi bla za…upssssssssssssssss…

tak mala moja..mislim stara moja…….ne vzdihuj, če nimaš mene ob sebi…hihihihihihihihi

ps…sicer pa sploh ne štekam, kaj vaju danes matra, lubice prelepe…….namignita, mojbi jaz kaj pomagam…

evola dva polubeka….vsaka enega, da ne bo fovšije…

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

kaj res?

tega ti pa ne bi pripisala ;))))))))))))))))

Točno tako!
In niti milimimeter drugače!
😉
Čau krof!

čau borc!

.-)))
a vidiš: ko pa kdo pošlje lupška, pa rečam samo : oooooooooooooooooooooooh

mal drgač, ane?

.-))
ko me boš spoznala, mi boš pripisala….marsikaj …….
:-)))))))))))))

Potučen borc!
Danes sem šel na druge položaje branit…druge!
;-))))

a ti zrihtam kejšno letalonosilko pouhno sexy vojakinj? ;))))))))

New Report

Close