Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lep vikend

lep vikend

vsem…
posebno pa še eni!..kot bi rekel moj frend…..hihihihi

smrkk…….a bom res spet celi vikend sam??????

leta letijo - iščem stevardeso.....

jaz grem v gozd…tam nisem nikoli sama…..vsenaokrog mene so drevesa, kakšen jež, ptice, različne žuželke……
Zakaj bi se jokal, če ni prav nobenega razloga za tarnanje?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

izzvala…bom napisal…moče ti bo uspelo celo razumeti……..saj tista, katero sem misli, tak ni hotla prebrat….smrrrrrrrrrrk

Hmm…saj ne vem kaj naj dam kao naslov……mogoče : ….JAZ TE POTREBUJEM…….………ali pa….TOVOJE BESDE NISO IGRAČKE……. Ali pa…..NIKOLI SE NE VRNI…..kaj vemmmm

Toda …hmmm…poanta je v tem……kdor se igra z ognjem, se lahko tudi opeče, kajne?????mnogi tega ne razumejo……..ali pa ne razumejo življenja, ki ni samo igra…hmmm…….skratka Stephanie………to kar praviš je lepo,…ježki,veveričke,gfosz…..samo JAZ Hočem več….saj vem sebičen dedec..pa kaj……sem pač taki…eden izmed mnogih……..no pa da me zapelješ na stranpota…hočem povedati tole…..NEKOMU, KI upam, da VE!

…smrk……razi žalosten…..zato piše tole…….ne morem več zbriati itvoje ime s svojih ust….ne morem več živeti brez da je tvoje ime v mojem srcu….. še vedno ne vem, kaj si mi naredia, toda ti ostajap v moji duši, ti siv meni,čeprav ta hip ni……ti si moje življenje, čeprav mi tega ne moreva uresničiti…..zato sanjam, da me boš popeljala v nek svet, svet v katerem je Ljubezen edino, kar si bova dajala in sprejemala…..…… hm..raje bom nehal….

Tak stepanie..mogoče se bova res nekoč dobila in popipa najin kofetek…upssssssss…..zato ne izzivaj me danes , ker lahko napišem še kaj bolj »veselag«,,,,hehehhe

Tak, da lepo uživaj v svojem svetu, srečnica…z ježeki.gozdom in tičeki…..

papapa

že začel si napačno! napisat bi moral: lep vikend nama dvema…. ma ne meni in tebi……… ampak tebi in njej……… da ne bo kdo kaj narobe zastopu……

a delaš kej? mislem….. da bi bil vikend lep….. al samo čakaš? … eh, niti vikend ne rata sam od sebe lep……… veš to?

ajd, potrudi se stari…… dežek bo….. poskrbi za mal romantike, da boš v ponedeljek zjutrej spet nasmejan………….

me boš ubogal vsaj tokrat? opsssssssss

zakaj pa ne nama?????’hihihihi

a ti ne bi biklo lejpu, če bi midva reciva…upsssss

helčika, kaj pa ti čakaš?????’heheheh……….jest čakam, …hmmm…najine jagodke……..

pa pa mala..nočka

jaz sem se že naveličala čakat…… na jagodke….. sicer pravijo, da je potrpljenje božja mast… al nekej takga…. mastnega v glavnem……. ampak, se ni ne da te več čakat, ker nisi resen………

še vedno imaš čas, da dokažeš nasprotno……….. ampak čakam vseeno ne več………..

hmmm a bi teglc marmeladke iz jagodk kej pomagal…..?? hmm sam prašam…

ne, marmeljade pa ne maram……… bljak……… samo voće in šećer……. auč zobki………..

je že nutelca bulši……… upam, da mi je Štefka nardila kej zaloge…… hihi

aham….kapiram…..ampak ta je tadomača iz velikih rdečih domačih jahodk….

štefi je pa res nardila zalogco..hehe ti bo ziher kakšnga odstopila….

pa mam res zalogce 🙂
malo tu, malo tam:-))
no, ja, tudi v špajzi jo je nekaj :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close