Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sprevrško..ti si

sprevrško..ti si

mona…lahko pa dodam še…..prfu*njena mona….tko

a ti res ne veš……..PUPE BOLJ KO J*EBEŠ,BOLJ TE IMAJO RADE!!!!!!HAHAHAH…tak da ne seri in ne sanjaj in upaj, da bom tukile jaz vse okomandiral….hihihihihiihihihih….

no zanikaj starodavno pravilo, da . LEPE DEKLICE LJUBIJO BARABE!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak……

ps….a nimam jest viškji čin kot ti?????!!!!!

KJE SI KAMERAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!bolovanje………neč se ne spomnim,da bi ti kako bolniško odobril…hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

sakramenska afna gorenjska, kej boš že enkrat nehu mojga šerifa Spjkota zmerjat???????

rajš se zgleduj po njem!!!!!!!!!!!

hihihi

:-))
to se mi zmeraj zdelo nedojemljivo :-))
kako to, da do kaj takega res prihaja…..-))
mogoče mi bo nekoč, nekje, kdo razložil zakaj:-9

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj pa, Štefka? česa ne štekaš? ;))

pridi Štefka, gremo v disko :)))

.-))
sem glih z ene glasne zabave .-)))
ob temle postu sem se spomnila tistih davnih časov, ko so me sošolke “izkoriščale”, da sem jim pisala pisma /ljubezenska in take reči / za različne tipe, ki so jih imele….
osebno mi pa “barabe” nikoli niso zažigale :-)))
:-)))
sicer pa 🙂
kam bi šle, Helly?
a greva v Primadono?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

oštja, še nikol nisem slišala za Primadono!

Pejmo rajš v Tri papige :))))))

hihi, no, jaz sem v srednji šoli tud “morala” napisat par ljubavnih pisemc za ne-moje simpatije……. ampak mi je pa pašalo, mala malca :))))))

alora, a ne veš, da si ene sto km stran od mene?
:-)))

ne, ne vem, ker ne vem iz kje si ti!
in tudi ne vem za nobeno Primadono v krogu 100 km!

itak cca 100 km pa je od tuki do Lj, do Kopra, do Kranja, do Bovca… tako da se mi ne sanja………..

ma mi boš že enkrat povedala, ne? navsezadnje se lahko tudi jutri vidimo, če greš tle mimo v Lidl ;))))))))))

ja, lahko se vidimo, ni problema..bom zlo vesela.-))))))
kje pa je to “tle mim”?

Te dam kar pred strelski vod,če si še enkrat drzneš višjega po činu zmerjat!
Marš v štalo konjem dreke pucat!
;-)))

ma daj….sem cevi spuco pa municijo nafilo……….no greva “streljat”…zdaj….

ajde frend………se vidiva, ko se vidiva……sam čuj, neki si zapomni….za vsako ti bo žal, ki si jo………..
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na miru pustil…ehehheheheh

a veš…včasih so rekli……A ni blo neč zvečer??????

no glede na to, da je nočka še pred nama….upanje ostaja….

čuj srček, kako si…..vidim, da si kar živahna….škoda, da imaš “hora legali”…….dugače bi te res mal ven zapeljal…poglej lepa romantična jesneska nočka…ravno prašnja, da bi mal grešila…….

grrr….ufff…kaj pa ga lomim,,,,,saj je še dan….hihihihi

no iidš, kak ti vplivaš name……hely poglej kaj ti dam.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

nehite drugu glkedat…
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
to je
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.samo za.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
mojo helyko
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

lepo sanjaj!

hvala, nočko tud tebi, srakoper moj…. hihi, neč več škrjanček…….

…a tud za tisto danes dol na pomolu,ki je imela en jošk na eno stran valobrana,drugega pa na drug?
😉

New Report

Close