Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grrrrrrrrrr

grrrrrrrrrr

ubogi Primorci…vse je letelo dol z neba: od gnojnih vil naprej…..
kakšna nevihta!
kršenmatiček, pa tako sem upala, da me bo grelo sonce :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

si???heheheheh

čuj stara, a te ni izučilo…tiale primorska sam obljublja………sam obljublja, ko pa je treba…pa ni nbenga…hehehehehhehehehe

čauči srce….a si vse dobila??????????razen mene seveda….ampak, če se bom dovolj potrudil, polej pa tudi ti …upsssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

dobila vse, kar rabim.-)))
veš razi, zmeraj tisto, kar iščem, najdem na pravem mestu :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

lahko, da ti verjamem….srečnica…….

sam mal me lažeš, kajne??????…no ne lažeš. reciva, da še ne veš, kaj pravzaprev čakaš…heheheheheh

ja, res je bil obup…… tam nekje med 11. in 13.30 so se zlivale stoletne vode iz nebes ;))))))))

a so ti šolenčki prepuščali?

si me vidla, ko sem ti biii biiip? :))

pr nas pa ljubo sonce…..cel dan…

ne me jebat? sem pa bla sagurna, da mjede……….

ma mede nekje drugje…….tukaj je sonček bil čist zares!

Razočaran!
že večkrat sem ti napisala, da MI NA KRAJ PAMETI NE PADE, DA BI SVOJO SREČO GRADILA NA KATEREMKOLI MOŠKEM, kršenmatiček!

izredno mi je lepo, če je tisti, pravi, ob meni, toda še zdaleč ni moje življenjsko poslanstvo podvrženo temu, da bi kogarkoli lovila z lasom .-)))))

Toliko je lepih stvari, ki jih človek lahko počne, ob njih uživa, gradi sebe, svoje znanje, osebnost .-))))

taka si mi všeč..hehehehhe

katz se PA TISTE TVOJE IHTE TIČE…..rečem sam tole….hahahahahahahahah

nekoč, nekje, nekdo………mogoče celo jaz….hihihihi

Kje?
tam,kjer sem bil jaz, je blo skor jasno.Bi celo reku,da me je sonce mal prijelo.
Sem že zjutraj napisu,da je poveljstvo sklenilo premik na južno fronto!!!!
Ubogala bi!

če verjameš..pa res…eheheheheh

ne begaj moje lubice…….že itak men neč ne verjame….

kak si perlika……..saj tisto včeraj nisi mislila resno, kajne?

enga bi rabila, ki bi mi šipe pucal pr avtu :-))
tko me je bilo strah !!!!

.-)))
kako naj ubogam, ko pa tega v šoli še nismo vzeli’!

Pol pa po vojaško:
Marš baba na južno fronto,če ti tko ukažem!!!!
;-)))

saj ne zameriš ne?
😉

ma men lahko verjameš……
včeraj mislila čist resno…….ma oglasi se …ti pršepetam …..sej veš kam….

.-))
sem letela na južno fronto, takoj po službi:-)
pa namest vojakov, ki bi salutirali, doživim nevihto.-)
sem se raje vrnila na severne okope:-)

New Report

Close