Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Helčika…

Helčika…

…ko končam enkrat z mojo bolniško….upam, da mi do decembra rata……….a gremo mal pohajat in na shoping k našim sosedom?:)))))))) Pa še vse bo tako lepo okrašeno………..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………:))))

The best in life is free

sanja se mi ne kaj si s temi sosedi mislila….. a je to mišljeno sosednje mesto ali sosednja država? :)))

ma jaz sem za oboje za……. :))))))) ….. itak me čaka samo še to, šoping in šoping… v kratkem predvsem take bolj zaobljene cotke….. samo kaj ko nimam kdaj in s kom it………. (mojega namreč ni za vlačit po trgovinah, ratam živčna!) ……… saj mogoče veš kako to zgleda…..

december bo pa leeeeeep, jaaaaaaaaa………. iiiiiiiiiiiiiii

čauči mala

Sosednja država:)))))))))

In vem ja, kako je it z moškimi na shoping….moj me je enkrat kar pustil v trgovini in rekel, da se vrne čez dve, tri ure:))))))))))))))))))))))))

In itak…….he, he, he………sej veš, da bo tudi Miklavžek pa to…..pa bo treba tud mal takega shopinga narest………..:))))))))

The best in life is free

yes, yes….. ni problema… gremo anke čez mejo…….. :)))))))) pismo, a veš da meni bolj kot kakšne božične izložbe, v spominu ostajajo (kar se Italije tiče) tisti taveliki kinder pirhi????? :)))))))))) enkrat sm notr dobila enga skor meter velikga pinkpanterja! :))))))) …

drgač se mormo pa še zmenit enih par stvari….. ampak o tem na mail (ko mi uspe)…….

čau

Ni problema………….ti kar piši……..pa se vse zmenimo………….

Aja…………..pa veš kam bom jaz sigurno šla??? Hi, hi, hi………..V trgovino z igračkami……….obujat spomine………:))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Jaz bi šu tud mal pojahat k sosedom!!!!
;-)))

Ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Greš z nami??????????????????????????????????????

CMOKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

The best in life is free

:))))))))))))))

Sem dvakrat pogledala kaj piše, ker se mi zdelo malo čudno, da bi ti šel pohajat namesto pojahat… pa sem opazila, da površno berem 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

zmenjenu, mala………… ti pišem jutri ali pojutrišnjem………….

nočko

Si že prav prebrala!
;-))))

Pa a si zbrano prebrala?

UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorči. Sem bila sigurna, da sem prebrala “pohajat”…………….. Pol pa vzamem besede nazaj……………:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Imaš odgovor v kaslčku……………

Jutro in cmoka…

The best in life is free

Prav imaš!
Ekšn velja pr naju dveh!
;-)))

Ekhm………………………..

Pr naju dveh?:)))))))))))))

The best in life is free

Ja a nisva par?
😉

A res????

Hm…………………

Od kdaj pa…………..al sem pa ratala tolk stara, da sem pozabla?:)))))))))))))

The best in life is free

Pejd se srat.
😉

Me ne tišči…..hvala:)))))))))

The best in life is free

New Report

Close