Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a bi-………………??!!

a bi-………………??!!

znali o sebi povedati najnujnejše v 3. 500 znakih?
O tem, kakšni ste, kaj počnete, kako živite.

Jaz namreč ne znam in sem sama nase zelo huda!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zakaj bi moral pa v znakih napisat?
Ne razumem….

Zdaj pa naprej PC resevat….:-(((((

priznam.
Bilo je zelo glupo vprašanje.
Umikam ga.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

3500 znakov? Koliko je to cirka v popisanih straneh?

Kakorkoli… Bi se dalo…
Sem: trmasta, na hantle, včasih malo tečna, zelo redko sitna, še redkeje sita ;). Pa mačkoljuba :).
Počnem: gnjavim ljudi okoli sebe (že po naravi, pa še plačujejo mi za to 😉 ) in jem. Pa jem, jem in jem. Sem že omenila, da jem? Pa kuham in pečem rada – ko je cajt, no.
Živim: vedno toplem, ker me rado zebe :))).

Evo: manj kot 250 znakov, pa že veš vse :))).

Ok, nisem ravno v pomoč… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

men so to ukazal naj naredim. Pa ne znam in valjam zadevo po računalniku že cel teden .-((((
tud jest gnajvim druge ljudi, pa tudi to delam bolj na dolg.-))))

haha, ti Štefka si življenjepis pišeš? ;)))))))))))))) eeeeeeeeee, potem nucaš dosti več znakov :)))))))))))))))))))))

jeh, bi alhko napisala 3500 strani, pa bi še ne pvoedala vsega:-)))

To lahko še prej…

Jest bi f****
:))))))))))))

Malo suhoparno bi bilo takole:

Ljubim : družino, prijatelje in z njimi poletne piknike na travi ob žaru in vodi
Sovražim : Orožje, jezo žlehnobo in puščobo, krivico, zatiranja, nesvobodo.
Naj barve : oranžna, rumena, rdeča, rjava……
Naj vonji : pokošena trava, morje, sveže orane njive,
Naj hrana : pršut, še topel kruh od mame, dimljen sir, riba v pečici v Seči.
Naj šport : rally, smučarski poleti, nogomet.
Naj glasba : nemogoče opisat.
Naj avto : nemogoče opisat
Naj znamka : Honda
Trije kraji : Piran, Strunjan, Praia da Rocha
Tri želje : obisk Machu Pichu, skok s padalom, enkrat voziti Ferrari,
Trije filmi: Cassablanca, Življenje je lepo, Il Postinio,

To je kar se na hitro spomnem.
Povzetek….v vseh področjih življenja, kjerkoli, imam rad dogajanje, dinamiko, mavrico. Ne maram črno-belih razlag in ne črno-belih ljudi.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Pojasni!

Včasih, ko mi kaj ne gre od rok, pa ni nikogar priročnega v bližni, pač vržem misel sem gor:-))
pa potem, čez čas, tudi sama vidim, da se sliši bedasto…..
tako

:-))
da se midve dobiva, bi o sebi sigurn govorila ene 3 dni vkup….to pa bi bilo vsaj za 5000 strani, in NE znakov!!

saško……..ko vidim tvoje pisanje, pa tvojo sočno in res bujno domišljijo……………me prav stisne pri srcu, da tega ne začneš “izkoriščati”…RES !!!

pa si zaželim, da bi svojo ljubezen do ferarrijev zamenjal s pisanjem,…..
mojbog, kaj vse bi že zagledalo luč sveta !!!!

Sam,da vem,da smo na liniji!
😉

danes je to možno:-))
sem na delu že od ranih ur:-)))
Upam, da bodo že dvignili riti iz postelje, ko malo pred eno pridem domov:-))

Tik preden prideš domov, te bodo poklicali in vprašali,kaj bo za kosilo!
😉

to pa ne!!
poznajo moje reakcije na tako nenavadno vprašanje.-)))))

bo že vse narejeno, ko pridem…

verjemi…..

kter pametnjakovič se je pa tega spomnil…opisati se v znakih….Ma mu bi jaz že dala ukalupljati se takole…)))

reči mu da tvoji znaki sežejo v neskončnos in še dlje..in če se mu ljubi naj sam klesti..hehehehe

Ubogi sužnji.
😉

:-)))
dvomim, da se ma kdo lepše kot oni:-))))

Bi raje njih vprašal…..

zakaj njih??!

a ni dovolj, če sem jaz zadolžena za stike z javnostjo?
:-))

New Report

Close