Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAŠ ŠTUMPI…………

NAŠ ŠTUMPI…………

JE PA POSTAL SPET OČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uf kolk sem vesela……………..zanj, za mamico in za celo njegovo družinico. Sicer je fantek že kar nekaj dni na tem svetu….novica pač malce bolj kasno…..pa vseeno……………..

Zdej pa hitro spit en glažek za novega forumovčka!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

vau…eni se pa nikoli ne bodo naučili, kak je treba…hahahahahah

okej….ČESTITAM MAMICI!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razi…………….če boš preveč “gajsten” boš pa tudi ti lahko spet očka kaj?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

A se res nihče več ne spomni Stumpantla no??????

The best in life is free

Se ja…..sam tu se veselimo,razsajamo,itd. samo se ta *zivi*.
Ostali pac utonejo v pozabo.
Pa se sladoleda ne prodaja vec tam….:-(

No……….vseeno je pa lepo, da se vošči ob takih “praznikih”….

Sem prav mal jezna na vas…………uf….kakšni ste!!!!!!

Včasih ima človek tudi nujnejša opravila, kot pa je to samo javljanje in “oglašanje” na forumu……………

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………………………………………

Jezna zdej!!!

The best in life is free

No,kar malo pokuhaj jezo….ne bo škodvalo prou neč.
😉

Eh…….

Brez veze.

Sem vseeno pričakovala drugačen odziv od ljudi, ki naj bi bili prijatelji…

Šmrk….

A name boste tudi tako pozabili???

The best in life is free

Ne bom.
Cmoka!
🙂

:))))))))))))))))))))))))

a spet? pismo, saj jih ima že enih 13 ;))))))))))))))))))))))))))))))

ja, no, fajn naj ga zapije, če ga še ni…… pa da bi fajn rastlo in blo pridno…

na prijatelje se nikoli ne pozabi veš Stelčka…..

Veš Perli….saj zato me je pa tako kot strela z jasnega….zadela ta “reakcija”….ko so se nekateri tle gor naredili, kot da Stumpi ne bi nikoli obstajal….in niti….”čestitam” niso znali napisat….

Zato si mislim…..da bodo (jaz osebno ne….ker imam vsakega posebej zapisanega v srcu)….sčasoma eden na drugega pozabili….

The best in life is free

veš bi lahko marsikaj napisala,pa se grizem v jezik…sej lepo da tako misliš ampak…………………………..nič nam pisala prav?

Hm……

A sem kaj narobe napisala?

The best in life is free

ne ne nič……le nekatere stvari čloovek jemlje in sodi po sebi….Ti si zlata cmok,zato razmišljaš z zlatimi mislimi…….)) Ne sekiraj se za druge in ne obremenjuj se!
Ma tukaj ne morem napisat……lupćka na bušija mali kepici in taveliki tudi:)))

Res je, nekateri ljudje se drugim zapišejo globoko … in tam ostanejo, četudi slednji ne tulijo in ne vpijejo po njih! Meni je Štumpi zlat in mi bo vedno zlat in tak je tam, kjer je. Dolgčas mi je po njem, to pa priznam. Ta črni vrag je res .. črni vrag!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma sej imaš prav…..sej sem jezna sama nase, ker se prevečkrat v kožo drugih postavljam………

The best in life is free

…čeprav Štumpija osebno ne poznam….se je tudi meni globoko zapisal v srce…in bo vedno ostal moj prijatelj….

P.S. Zakaj pa črni vrag??? He, he, he….. No…saj vem, da je sicer en mali vražiček res….aja…pa še črni povrh….:))))

The best in life is free

Ker je črn ku …ku….ku biks! Črne lase, temnejše polti, skratka, fant od fare! In je res pravi vražiček, ko mu v očeh zapleše tista iskra, ki ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close