Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še nekaj nasvetov, za fante tukaj!

še nekaj nasvetov, za fante tukaj!

1. Žensko je treba non-stop kontrolirati!
2. Ženski je treba vcepiti v glavo dejstvo, da brez moškega ni sposobna ničesar!
3. Žneska se mora opravičevati tudi takrat, ko govori s svojo mamo po telefonu!
4. Ženska, razen zapovedanih domačih opravil, ne sme početi ničesar drugega, če ne dobi dovoljenja od svojega mačota!
5. Za žensko je edino Zakon in Bog njen mačo!
6. Ženska je brez svojega Mačota…eh brez veze, da nadaljujem!Čekomu še ni jasno, naj mi piše in prosi, da mu razložim, če česa še ne ve!

Lep večer še naprej, Vaš Mačo!

ps. Fante lahko prevedete tudi v MEVŽE!

to je pa en čist bla-bla……… pišuka, ti jih že lahk imaš 69……… samo, dovolite gospod Mačo, da vas seznanim…….. nismo več leta 1947!!!!! tempi passati………

Povej temu petelinčku,kaj mi mevže delamo…
Si za?
😉

ENOSTAVNO: mal je Rugla hotu oponašat, pa mu pr tko izbranih ženskah kot smo tukej, NE BO NIKOL RATAL !!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Samo nekaterim izbrancem nam rata,kajne Štefi?
;-)))

hehehe, zelo nerada..ampak……ti dam prav :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zaradi tega nas mnogo ljudi ne mara.Težko koga sprejmemo medse….ampak tistega,ki ga…je iz vsega srca naš!

dej ti tole mal bel konkretn povej………

mam občutek, da bi mi sicer rad polepšal dan, ampak ti beseda nikakor noče pa noče z jezika.:…?

Ko izgine en mačo, se takoj pojavi drugi Mačo! Ej Mačo, imaš še kakšno resnico v rokavu!

Podpiši se samo z “Mačo”, ker ni rečeno, da si “naš” !!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aja, pismo rosno, sej si se zmotu! Ja, ženska brez svojeg “močota” res ni nič! Edini ta ji je v pomoč in v uteho?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja a nisem bil direkten,oštja?
A napišem še po laško,nemško,francosko in angleško?

zašepetaj..tko .zlo nežn na uho………………..

:-))

nodej, no

pr nas smo nekoč meli enga mačota.
pa smo mu za kazen, ker je bil tko siten, dali ime Stephanie:-))))))))))))))

kaj že moram zajamrat?Sem že pozabu,kaj sva se menila.

karkoli.
če jamraš in še šepetaš zraven, vsebina povedanega itak ni važna :-)))))))999

Hmmm…….a se ti hoče muckat?

sem hladna kot led na vrhu Triglava :-))))

Danes je inverzija tam gor.Torej neki ne štima s tabo….

mislila sem, da je kotarzija….
ampak..nič zato, saj je lahko po tvoje

Za vsak vrh ledene gore…..je na voljo en škaf vrele vode!
😉

in……………..od kje priteče ta “vrela voda”*?

Iz bojlerja.

1 : O zate

A sva na tekmi?
Za koga moram navijat?

samo zase.
za čimboljši položaj.
zlasti, če je na drugi strani tako hud nasprotnik kot moja malenkost :-))

New Report

Close