Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj smešnega

Nekaj smešnega

Moram napisat bolj diplomatsko,ker sem obljubil,da nekoga ne bom omenjal tu.
Včeraj smo imeli ene sorte žur….je bilo kar lepo…pa tud tistega,ki ga ne smem omenjat(spoštujem njegovo željo!)…skratka……bil sem žejen ob 10-ih zvečer!!!!!!!
In pol grem v našo hišno kaščo…in najdem eno tako lepo stekleničko(ob kateri bi tudi vama Razo in Saš) se pocedile sline….sam,kaj,ko to ni moja last!!!
Jebi ga!
Sem pač po zakonu preživetja tist rumček nalil v en štamperle(a veste,kaj je to?)….in pol tiso nežno,opojno stvar skor popijem,ko…..!!!!!!!!!!!!!!!!

FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V tistem štamperletu je bil en del tiste osebe,ki jo imam nadvse rad(seveda,mi tega ne verjame!?)………in skoraj sem tisto kozlanje spil dol!
bljak!

Na srečo je mimo prišla tista oseba,ki jo ne smem več omenjat tu…in me je rešila urgence na Jesenicah.
Tko je blo.
A sem bogi,ane?

Štefi,Perli,..in ostale,,,,a se vam kej smilim?
😉

Glede na to, da so, prosto po Zoranu predinu, vse medicinske sestre spodaj brez, se mi dejansko zelo smiliš, ker pač tega včeraj nisi imel priložnosti preverjati .-))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

P i z d a a si bloody mary iz kakega četnika spil al kaj?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

tebi povem,moj prjatu!
Skor sem spil zob od tistega,kr ga ne smem več omenjat tu.
😉

;((((((((((((

ne razumem ama ništa!

:((((((((((((((

Pol pa me poklič!

jest pa vse zastopn.-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Vsaj kdo!
😉

hahaha, to sn rekla zato, da se ne bi spomnu, pa še men potem za nerazumevanje kešne lupčke tišal :-)))

Evo enga slinastega cmoka zate!
Sam mal po postanem vinskem sodu diši…
😉

.pa obrit verjetno tudi še nisi, ane?
pa lasje so še zlepljeni skupej?
Pa srajca odpeta?
Pa hlače na pol droga?
:-))

Obrit: kosmat in zaraščen,ku Bruce Willys
Lasje: Kaj je to?
Srajca: nimam
Hlače: na pol droga bodo,ko boš ti pred mano naga stala…
;-)))

a veš, zakaj se ti men tko fajn zdiš?
zato, ko lajaš pa lajaš kot naš Milenko, hudga pa še nobenmu ni nč naredu:-))))

Ja,a si želiš kaj hudega?
Povej….želje uresničim mimgrede…
😉

a takrat al zdej ko to berem?

pomahaj mi mičken z repkom :-))))
mičken:-)
sam ene 2 x

Čaki čaki….nehi se hecat!! Kaj si spil,je bilo mašinsko olje..al kak gift!..Pismo ti si norrrr11:)))

Na še tega se je manjkalo…se nas vlećeš za uha ne?

Ne nisi bogi samo, sam sebi se smiliš…..kaj pa piješ in j…… vse kar ti pod roko pride…….no mal se hecam upam ,da je s teboj vse ok, sem videla že veliko takih in nikoli ne bi bila v njihovi koži…..lep večer in upam da se zdaj že ok počutiš. 🙂

Nič ne lažem!
Pijan ku mavra,hehe.
😉

Ti si pa nekam sumljivo prijazna do mene……bom imel očke na pecljih!

Packa!

ma dobro če si bil pijan..a kaj si požrl…???
Hmmmm kak zob..al je treba brat med vrsticami?

Nobenih medvrstic.
:-)))))))))))))

hihihi sej se mi je zdelo..hej lover moj….enga kissska,da se ti zmegli in rata en mal omotično..heheheh:)))

Kaj?A si tud ti kaj žlempala nocoj?
😉

New Report

Close