saj ni res:-((((
Moja sestra , ki sicer dela v KC, je odločna nasprotnica forumov.
pravkar mi je povedala, da na traumi leži dekle, ki jo je brutalno pretepel fant, ki ga je spoznala na nekem slovenskem forumu.
O podrobnostih ne bi :-(((
me je pa kar streslo……..
.če bi imela kaj moči, da bi lahko spremenila zakone:-((((
potem bi naredila vse, da do tega ne bi prihajalo……
Preveč zgodb poznam, preveč pretepenih žensk sem že videla:-((((
Ampak…da pa se nekdo spravi na dekle, ki jo je komaj spoznal…to je pa res preveč…..
Perla….včasih imamo srečo, da take ljudi spoznamo še pravočasno. ko še ni usodno:-(
Žal vsi nimajo take sreče………..
prevečkrat pride dan, ko spoznam pretepene in izmaličene, pa se tudi zjokat ne morem…………Kaj šele one:-((((
ena moja sovaščanka se je pri 17-letih zaljubila v nekega albanca, in z njim zbežala na jug. na srečo sta obtičala nekje v somborju, od koder mu je še lahko ušla domov, ko jo je prvič zverinsko pretepel po ljubljenju……
če bi pristala na kosovu, dvomim, da bi ji uspelo….
No…za posploševat ni, ker takrat udarijo na plano vsesortni “pametnjakoviči”, tudi nasprotniki interneta nasploh, kar tako, kar pa ni pametno in modro.
Jaz pravim…s sekiro si lahko pripraviš drva za zimo, lahko pa komu prekolješ glavo na pol……..nikoli se ne da ničesar “rezervirat” samo za pozitivne ali negativne stvari.
Na izprinjenca pa lahko naletiš tudi na troli, ulici, v cerkvi, ali seveda na forumu….z vso dolžno previdnostjo, predvsem otrok ipd…za srečanja z neznanci in podobno.
Tudi v naši žlahti imamo eno dekle ki ji iščejo varno hišo…pravkar je rodila, pa jo tist kreten išče in jo hoče pretepst, pa hoče denar ipd.
Pa je že hodila z njim, pa jo je pustil in ji POVEDAL kaj je, pa je 2 leti uspešno lazila za njim, dokler ji ga ni uspelo spet “ujet”, pol ga je pa takoj zakačila z otrokom kao…se bo spremenil.
Japajade…..
Pa ima punca unv. izobrazbo in tako naprej…ni kaka zarukana kokoš…
Razumi kdor more….
Ja, Stephi, vse ima svoje meje in vse reči, ki jih človek ne vidi, ne otipa, ne občuti, pri katerih tudi vizualno in ne le virtualno ne dobi “pravega klika”, bi človek nikoli ne smel vzeti za tisto ta pravo, za tisto stoodstotno. Za vse, tudi za poznanstvo preko foruma, sklepanje prijateljstev s pomočjo takih in podobnih pripomočkov, si je potrebno čas vzeti !!! Ne kar na vrat na nos siliti v neko razmerje, tako ali drugačno. Ženske, moški, ljudje, ki to storijo, premalo uporabijo to, kar imajo na razpolago… svoj razum, svojo svobodo odločanja, svojo neodvisnost ….
In še ena malenkost, ki mene tolikokrat prepriča v to, kako prav ima v določenih trditvah g. Rugelj: prej, kot pride do tako drastičnega konca, do take brutalnosti s strani enega od partnerjev, se drugemu zagotovo pokaže tisoč in en opozorilni znak, tisoč in ena stvar, na katero bi moral biti pozoren, a je žal zavestno in namerno zatiskal oči in zaprl vrata duši, srcu in razumu, ki so mu hoteli povedati, kaj je dobro in kaj ne in kaj mora storiti. Vsega tega se zavemo takrat, ko obležimo, pretepeni, izmučeni … in si rečemo: Pa kaj sem mislil/a, kje sem imel/a pamet, saj sem to ves čas vedel/a in slutil/a….
sp. .
tkole bom rekla…………….
človek, pa naj bo to ženska ali moški, ČE JE OSAMLJEN, če misli, da ga “nihče ne mara”, potem išče nekoga s tako notranjo ihto, da se to težko razloži………
In velikokrat sploh ni važno “kaj in kakšno je” tisto, kar najde, samo “da je”……
Žal je tako:-(((((
veš perla, ko sem jest mela 40. RD, pa spo me prašali, če mam še kešno skrito željo, sem od srca rekla, da si pa nekej res želim: da bi me vsaj tja do 80. leta, VSAJ še 1 x usekala tista prava, nora lbezen, ko člouk dela neumnosti in hkrati hodi in nori po nebu in oblakih:-))
Pa so se pri teh mojih besedah vsi začeli režat kot pečene kure, ker me pač poznajo in vedo, da se sam hecam.
ampak…-)))
za spremembo sem mislila resno.-))))
ah…….
saj to ni edini primer:-((
v neposredni bližini živi dekle, njen fant (okoli 20 let starejši od nje), že od njenega 16 . leta živi na njen račun, kadi marihuano, NIČ ne dela, poseda po lokalih………Ona pa je še kot študentka delala zato, da je vzdrževala tega butlna.
Pa ji nihče ne more “pozlatit” pameti:-((
Sedaj ima še dojenčka, po moje je še v porodnišnici delala /je prevajalka/, samo da bi on imel kaj za “pod zob”……
pa ko bi bil on vsaj fajn za pogledat. Je pa tko nagraužn, da ga osebno ne bi marala, pa če bi bil edini na tem svetu:-((
Marija…veš, kako mi včasih pravijo ženske, ko jih kaj podobnega vprašam:
rečejo: dala sem na tehtnico osamljene večere in družbo z njim, pa je zato on “zmagal”.
Kakršenkoli je že bil!!