Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jest bi…

jest bi…

sam s kom??????!!hahahah

ps…..zrcalni odsev vprašanje moje stefanie…hehehe

ps…frendi…a mislit, da je ta naša stephanie res taka revca boga……hihiihihihihihi……..da misli, da bo vsak padel…hehhehehehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

No razo pa mi malo skrajšaj dan ,pred odhodom domov iz službe in povej kaj bi oz.s kom bi kaj rad in razloži ,če ti ni težko seveda, kaj si mislil z besedo “vsak padel” se opravičuje, ker to sprašujem nisem dolgo tu ne sledim dogajanju in zadeve mi niso najboj jasne oz. iz dneva v dan so mi manj jasne… lp

🙂

….pol dej kar mene porufat…pol se hitro zmenva za dodatne instrukcije o obnašanju na tem forumu.
😉

……rada zvedla čim več…sam odvisn ,kaj mi lahko poveš 🙂

A bi se rada pogovarjala o polžkih al o moji plačilni listi?
😉

Hm…polžki bodo kar ok

Težko bo!jih je slanca pomorila!
;-)))

jao jao bogi polžki…..pol pa povej kaj o žabicah

Enkrat sem imel rad eno žabico……

…..oooooooo……..ti pa tak sprevrženec….hm ne vem kaj naj rečem…..mogoče bi res bilo bolje govoriti o plačilni listi ,to vsaj vsak mesec dobiš,na žabico moraš ,pa čakat za ti v naročje skoči in bog ve kdaj bo spet skočila…. 🙂 sam upam ,da se motim 🙂

O žabici pa res ne bi rad več tu.Je preveč osebno.
Dejva se o plačilni listi menit…..

:)) moji al tvoji ,kdo bo začel sam pohiti čas je denar 🙂

Ne maram hitrega sexa!
😉

sam včasih paše… 🙂

Govoriš zase..al zame?

jaz vem s kom bi…..:))))))))

Jutro vsem!:)))

Lahko noč biser!
je treba jutri zgodaj spat it!
😉

ja nočko no,pa lepe sanje tudi tebi…….lepo nočko..hehehe si prešaltal med putke?

A če sem prešlatal putke?
Uf!
veš,da sem jih!
😉

So vs ena broju,mislim na palci?

No ja…vsaj ena je!
😉

so ga putke prešlatale:-)))
pa niso našle nič novega in so ga pustile lepo v miru spat.-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ojej, kako ste nekateri srečkoti:-)))
Veste, s kom “bi”, meni se pa še sanja ne !!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close