Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IRONIJA

IRONIJA

Tolko debate o štefkini repci…heheh da se je tak pr meni obrnilo..Da bomo res jedli danes za kosilo repo.In zakaj,? Ker zeljčka ni bilo več…
In tako se pri meni kuha že kisla repa,pa v koščkah krompir,pa pečene pečenice..vse zabeljeno z ocvirčki-ja takimi hrustljavimi..hehehe

No pa dober tek!!!

ti dam še en nasvet:
naredi miške ( testo podobno kot za omlete, le bolj gosto, z dodatkom kvasa), pa da jih potem ocreš na olju in ponudiš zraven repe (ali zelja).
za znoret dober.

kar pa mišk ostane, jih po kosilu povaljša v sladkorju pa pocrkljaš otroke, al sebe z njimi:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

mmm poznam to,seveda kot slasčico…In ker poznam svoje ,mi tega nebi jedli skupaj,….tak da hvala za idejo,jo bom uporabila..hehe če mi pridejo gosti iz kurje riti heheheheh

Drgač pa,jest delam miške s tamalo žličko,čist okrogle,micene..so super sladičica….

Pa še nekaj,se mela problem veš en čas,ko mi otroc niso hoteli jesti juhice s palačinkami….ni jim šlo skupi…heheh tak da jih je težko prevzgajat zdejle….v teh letih veš….

hahaha, če pride kurja rit h tebi, jim povej, da je pr nas še toooooooooooooooooooooolk repe ostal od včeraj.-)))))

toooooooooooolk!
pa da mu jo lohka dam še eno kanglco za popotnico :-)))
kr pokličite me, pa jo še z rdečo pentlco aranžiram:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Je smrdelo tja do Lesc!
😉

a si ga spustil ne goloba mislim..pacek ti jedni!!:(((((

Sem od bajerja je smrdelo…tko,da ne vem,kdo se je francoza delal…

jajaja si ga iz globin potegnil sej vem……..in osmradu našo lepo deželico..iz kurje riti derekcijon..)))

Če bi ga jaz stisnu…bi bla dol do Kranja mrtija!
;-)))

hehehe mi mogla prašat še koga,mogoče je pa bila..heheh…..

New Report

Close