Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hitrost

hitrost

hehehe, me je Analiza spravila v gromek smeh, ko je rekla, s kakšno največjo hitrostjo se dva lahko ljubita :-))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Počasnost je važna,ne hitrost!

HEHEHE, NEKAKO SE MI ZDI, DA JE ONA MISLILA NEKAJ DRUGEGA:-)))
izjavila je namreč približno takole:
največja dovoljena hitrost pir ljubljenju je 68 km..kajti pri 69 pride že do obrata :-)))))))))))

a zdej….razumeš?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

I ja bih!!!!!
😉

žal takega vica ne znam tko dobr povedat kot analiza.
pr men izpade trapast, njej se pa vse reži.-)))

Klinc gleda vic…na 69 sem mislu!
:-)))

nekaterim pa stalno seka na najslajše…..

Le zakaj?
😉

hmmm ja le tuhtaj malo…:))) a moram jaz tudi? le zakaj vama paše mmm najslajše aaa?

Najslajše? Najslajše je slanega okusa!

Mislim pršut,da ne bi blo kakih nespodobnih namigovanj!
😉

itak da pršust ker vse drugo mislim že misel na tist kao slano mi dviguje želodec..gorgonzolca ti….)))))))))))))))

Ementalka!
😉

hahahaha
no, ja.. če ne bi na 69 mislil, bi se mi zdel, da je nekaj hudo narobe s teboj.-))

ojla stara…in kaj ti obužuješ????mislim, sanjaš, da boš nekoč dočakala….hehehehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

no, ja….sanjam glih ne, nisem tiste sorte:-)))

sem bolj praktične sorte:-))

Torej vse skupaj prespiš!
😉

New Report

Close