Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barabe!

barabe!

So me pravkar lepo oguljofali… Sem namreč vedela odgovor za 10 mio sit na milionarju, pa ni in ni šlo sms-a poslati. Grrrrr…. Barabe!!!!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jutr ob 7.ih lepo na šiht…pa pozabi sanje in pravljice…..čez en par let pa boš lepo imela tisti dnarček na kupčku…
😉

Uf… Če pa je bilo vprašanje za 10 mio sit… A veš, kolikokrat moram jaz za ta denar na šiht? Cel teden dela je to… 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kako prosim?Cel teden dela?
Kaj pa si?Condoleezza Rice?
😉

:)))

Pssssttt…. Naj mi ljudje malo zavidajo, no… 😉

Jest nobenmu ne zavidam dnar,ki ga zasluži.Dobim pa rdečke,če je to na barabinski način zaslužen…

No, saj jaz bi si ga zalsužila toliko… Če bi bila plačana za sitnobo, hihihi….

New Report

Close