Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sanje so dovoljene…uffffff

sanje so dovoljene…uffffff

Barvite so njene oči, so kot barvne sledi.
Prisrčen je njen nos, niti Ostržek ni mu kos.
Polna so njena usta, da cmoka njenega se ti zalušta.
Vitek njen je vrat, omamen kot makov nasad.

Iz črk sestavljeno je njeno ime, a jaz jo raje kličem “Oj, bejbi, kva ‘j zdej.”.
Ko vrata njene pameti se odpro, moški začudeno reče “Oh, wow!”.
Temu jaz pravim “ženska 21. stoletja” – dojemljiva, inteligentna, za povrh pa še lepa!

Za konec pa me le nekaj zanima – kje najti deklico, ki je tak prima?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hehe….lepota je relativna….vsak kje najde kakšno napako….Je pa inteligentna ženska že sama po sebi lepa….če posveča dovolj pozornosti svoji notranji in zunanji urejenosti….

lp

prid enkrat k men na obisk, boš mene vidu, si pečen za skoz:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a prikorači čez Sorško polje do tebe?
😉

če pride peš, bo padel v toplo naročje:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Prišel bo topel,gorak,prešvican……vprašanje pa,kaj bo čakalo….
;-)))

ojej..a prešvican…
ojej….
no, ja, se bo šel pa v ribnik umit :-))))

Sem pomislil ob tem na en tvoj organ!!!
😉

edini organ, ki ga poznam, je policaj, ki me ustavi, ko ne bi bilo treba:-))

Tisto ni organ,ampak cigan!
😉

haha
no, sej….ta dotični organ pa tudi največkrat ocigani tosto, v katero rine, ane?
🙂

New Report

Close