sex shop
Najraje imam seksi spodnje perilo, zalo visoke petke. Nogavice s podvezicami. Najbolj mi je všeč rdeča in črna barva. Všeč mi je čipkasto perilo in tudi lateks. Odvisno pač od priložnosti. Možu je to všeč. Razen če greva ven in oblečem prekratko krilo in se lahko opazijo nogavice in podvezice potem mi reče, da takšna ne morem nikamor, da je to samo za domačo uporabo. Lisice so mi tudi všeč, biči pa ne. Japonske kroglice mi niso preveč všeč, rajši imam imam vibratorje.
Ko sexata mora biti pri vama kar pestro in zabavno.Kaj pa sex v troje:ti ,partner in še ena dobra mačka?Kolikokrat na teden sexata?Ali sem preveč radoveden?Tudi jaz namreč zelo uživam,ko je moja punca sexi oblečena.Črne visoke pete,Mrežaste nogavice,tangice,oprijeta mini krila,oprijeta bela bluza in globok dekolte,pa privlačni make up.Oba ljubiva izzivalnost in erotiko.Pogovarjava se tudi o pripomočkih,vibratorjih.
A na netu si že pogledala kaj? Jaz uporabljam to stran http://www.diskretno.com pa je kar vredu zaloga več kot pa vsi ostali sex shopi
Z mojim sva bila kar precej časa ful dobra prijatelja. Dosti časa sva bila skupaj, hodila sva skupaj ven, zanimale so naju enake stvari. Ogromno sva se pogovarjala. Sva se pa zmenila, da bova samo prijatelja, ker nihče od naju ni za resno zvezo. Potem sem pa jaz enkrat prespala pri njemu in je preskočila iskrica, ki še kar traja.