Mmmmm, čokolada…
Katera vam je najljubša?
Ja, vse so OK, če ni drugega…
Kakšne posebnosti tu in tam, sicer pa jaz že od kar pomnim, prisegam na tisto z veliko, s celimi lešniki. najboljša mi je 500 g Gorenjka, kjer je fuuuullll lešnikov – ostalim kar preveč in m i zato pripade večina.
Kaj pa ve, s katero največkrat grešite?
Lp, Mateja
Uh … prav odvisno od tega, kaj mi v določenem trenutku najbolj paše. Kak dan bi se udušila v Milkini z jogurtom, pa všeč so mi tudi une od Lumpija – dvobarvna pa ona z rižem, pa da ne govorim o tisti Milki s piškotom… ali pa Gorenkina z lešniki … ali pa Bali (mmm) … al pa Smarties čokoladice … pa … … … oh … a lahko kar posplošim in rečem vse po vrsti? :))))))) ;)))
Zadnje čase sem postala čisti čokoladomanijak … :))) ;)))
Najbolj Gorenjka z lešniki, lahko z dodatki rozin, pa tudi temna z lešniki. Drugače pa še milka z lešniki, pa finessa marcipan, pa ena jugoslovanska riževa, pa da ne pozabim ritter sport z lešniki , pa gullet temna z lešniki…a sem še kaj pozabila, ja za silo je vsaka dobra, se prvo silo (pač da ne planim po celi 300 g čokoladi) si raje privoščim kinder bueno ali twix.
Važno da ni sadna, pa kavna in jogurtova!
Jaz pa sem ljubiteljica temne čokolade.
Gorenjkina s 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kakava je skoraj vedno na zalogi. Včeraj sem načela Gorenjkino temno z lešniki, zelooo lepo se topi v ustih. Bila pa sem zaročarana nad Gorenjkino 300 g jedilno, se mi zdi, da se je pokvarila. Je še katera to opazila?
Sicer se tudi Milk ne branim, najraje imam nesadne okuse.
Od čokolatinov imam rada Griotte in Mon Cherry.
Toblerone ni varen pred mano in Nutella trepeta, ko odprem omaro in me zagleda z žličko v roki :-))
Natassa
Gorenjkina s celimi lešniki – ravnokar se mi smeje z mize, jo je mož dobil za rojstni dan, pa mi jo je takoj predal – ta bo zate! Po moje jo bom zdaj kar odprla, ko že toliko govorim o njej :))
Sicer se tudi milke ne branim, pa ferrero rocher pa … se moram že obrisat okoli ust :))
Glavno da je čokolada!