slika
Spoštovana Irena,
vsekakor lahko izrazite svoje mnenje, kar je za vas lepo je za nekoga drugega grdo. In seveda tako dalje.
Ali so lepi ali ne, ali vam mogoče kdaj niso dali odgovora??????? lepota pri tem nima nič, če vam kaj ni všeč ne vem zakaj to počnete ali gledate. Preprosto vam ni treba gledat.
vsekakor pa so to njihovi forumi in imajo vso pravico, da se vidi kdo vam odgovarja.To si želim tudi jaz.
Sedaj pa imam eno vprašanje za vas.
Imate toliko jajc, da mi pošljeto svojo sliko, da jo objavim na vrh, potem pa naredim anketo, če si lepa ali ne??????
lep dan še naprej, pa predno kaj napišete, premislite kaj boste.
primož
Oh kaj bomo še brali na tem forumu. Jaz bi pa tako povedala Ireni. V, da zdravniki ne zdravijo z lepoto, ampak z srcem.
To so zame velike žaljivke, če ti ne odgovarja pojdi z tega foruma dol. Sram bi te lahko bili, da iz tvojih ust kaj takšnega pomisliš na zdravnike. Zapomni si to, ko boš nujno potrebovala medicinsko pomoč, boš prej pogledala in izbirala zdravnike po lepoti.
Sigurno, da neeeee……. Mogoče si pa ti kakšna lepotica. Kot Primož pravi pošlji svojo sliko, Ko si napisala, da nisi fotomodel je samo izgovor, kaj bežiš pred resnico. Bodi pametna in vljudna in se opraviči, ker sem sigurna, da si zaslužijo tvoja opravičila.
Zaradi tvojega jezika in nepremišljenosti kaj pišeš, se popolnoma nebi strinjala, da ukineje slike z foruma. Da sem jaz namesto Primoža bi jih še povečala za tvojo pašo oči……
Bodi pametna in ne piši neumnosti to kar drži sama zase ne za nas forumce in zdravnike.
Še bog te ne mara
Primož prosim te daj še povečaj slike od zdravnikov. Naj bo Ireni V paša za oči. Sigurno ji je kakšen zdravnik kaj odgovoril na njeno vprašanje, in za uslugo jim je to hvala lepa.
Resnično prosim te Primož naj piše kaj hoče ti samo daj ponovno slike gor. Jaz sem glasovala za naše strokovnjake, ki so mi v veliko pomoč, če bi čakala na vrsto pri zdravniku, bi že zdavnaj ponorela od misli. Tukaj sem jih pa le čimprej dobila od vseh tukaj navedenih zdravnikov.
Vsem zdravnikom se najlepše zahvaljujem in upam, da ne bodo razočarani nad eno primitivno osebo.
Primož tebi in vsem zdravnikom lep pozdrav veliko uspeha…..
lp,
Doroteja
Doroteja, a misliš, da je rešitev v maščevanju? To takšne osebe vsekakor ne bo spremenilo, je pač plehka oseba, takim se je bolje na daleč izogniti, kot pa se z njimi še dalje ukvarjati, saj lahko pričakuješ vse hujše “udarce,” ki so jih nekateri tukaj od nje tudi dobili, a jih je Primož na srečo kmalu zbrisal. Ne sekiraj se zaradi nje, saj najbrž že dovolj trpi sama s seboj, pri drugih pa zaradi lastnega nezadovoljstva le išče prepir, in to na zelo nizki ravni, kar je pokazal njen drugi (zbrisani!) odziv.
Zdaj pa, Primož, pozor, bodi v preži, da izbrišeš vse napade, ki bodo sledili na naju z Dorotejo! 🙂
LP, Tanja
Slovenscine sigurno ne studiras, to sklepam po prejsnjem odgovoru.Sicer si pa nekam otrocja za svoja leta…pa glede na to da hodis na ugleden fax ( o tem bi se dalo na veliko razpravljati, samo se mi ne da ), bi se lahko znala bolje obnasati. Ze tvoj komentar na slike je malo bolan. Meni se pa recimo super zdi ( in mislim, da tudi ostalim), ce vidim vsaj priblizno kaksen clovek mi odgovarja. Ce bos pa vedno gledala samo zunanjost, pa ne bos dalec prisla. Slisala sem pa, da so v osnovnih solah uveljavili predmet Etika in druzba. Pozanimaj se malo o njihovih temah in jih obisci. Koristilo ti bo.
Pozdrav.
Tanja se strinjam z tabo. Ampak tako me je razjezila glede zdravnikov, da so mi lasje pokonci stali. Ta smrkla se je našla na tem forumu, da se bo tako grdo obnašala do naših zdravnikom in Primožem…… Kaj bi ona brez zdravniške pomoči? To bi želela vedeti, ampak tako, da jo zvija in, da se ne more nikamor primikati….. Sem jaz osebno doživela velike bolečine in trpljenja glede ginekoloških težav. Kdor drugi mi je omilil bolečine kot ginekolog jaz tako pravim, da veliko sreče želim našim zdravnikom, kako še v veliko pomoč so nam……..
Želela bi, da Irena V. naj malo razmisli, da bo še kako potrebovala zdravniško pomoč, če ne sedaj pa v starih letih. Ko bo to vse doživela naj pove vsem zdravnikom, da so grdi……..
Joj joj se ne splača jeziti, ker vidim da ima kurjo pamet…..
Primoža pa prosim, da izbriši vse njene žaljivke……..
GROZA GROZA GROZA!!!
Tanja tebi pa prav lepo nedeljo ti želim in uživaj
Doroteja