Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo za Piki Miki

Samo za Piki Miki

Ahoj… Evo poročilo… Samo zate… Zadnjič pol nisem utegnila poklicat nazaj, pa še z mojim sva pol glih večerjo kuhala.

Bili na cepljenju. Naš čopko je težak 8200 – samo 🙁 … Smo pričakovali malo več, ko je pa tako težek za nosit… Velik pa 66 cm.
Zdravnica je rekla, da lepo napreduje (ok, fizično je rekla, da je nad 95 odstotkom otrok), pa tudi vse po kartonu sva uspešno opravila (kravice, poteg v sedeč položaj, sedeč položaj, gledanje in prijemanje nogic in rokic, glasen smeh – ja tudi to smo dočakali, prijemanje zvončka – ga ni hotel sploh spustiti…)…

Sicer gremo drug teden za en teden v MB, ker ima moj dragi izobraževanje (če bomo le dobili na voljo prazno stanovanje njegove tete)… Bom šla v Nekerman skladišče pogledat, ker lahko vse njihove stvari tam tudi pogledaš in sprobaš…

LP Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ja sem že mislila, da se me izogibaš ;))) (mežikam, saj vidiš, a ne?)

Na netu sem zato, ker šparam, kar v prevodu pomeni, da perem v ta poceni toku. Sem pa že sita teh polnočnih žeht, sam jim ne dam nič več, ker so me po moje fajn opeharili. Komaj sem napraskala ta denar za poračun in zdaj bom vsake dva meseca hodila gor s popisom, ker ne mislim spet pri poračunu gagat. Vsekakor poročam kaj bo decembra. Čudno mi je to, da s sosedo plačava obe skoraj enako (6500), pri tem, da ona še peče, lika in ima skrinjo. Mi pa samo hladilnik in pralni stroj :((

Tudi telefone bom omejila na minimum, žal ne gre drugače(mobi+isdn+adsl) je prišlo nekaj čez 28000 in ne mislim več podpirat telefonije (no res je da plačujeva še aparat). Bom na netu, saj me to nič dražje ne košta. Pa če se kdo postavi na popek ali glavo. Meni je med.over.net najbolj všeč in ne grem drugam.

Midva bova začela uvajat čez nekaj časa, zdaj bi rada najprej videla na kaj točno je alergičen. Kakamo pa samo še 1x na dan. Drugače pa je bil v sredo prvič v obroču na plavanju in je bil tako priden, sicer pa čisto miren, je samo gledal, tudi z nogicam ni nič brcal. Je ravno pred plavanjem zaspal in sem ga morala zbudit. Žal ni šlo drugače, ker moraš hodit k tisti skupini, ki si vpisan. Ali bosta vidva hodila januarja?

Glede kilc pa, saj je fajn, da se je malo ustavilo, ima ful zaloge za hude dni, če pa našega pošlata kakšna bolezen pa se res lahko sekiram pri teh dobrih 6,5 kg. Še zdaj nosimo 68 pajacke. Kakšna razlika med prvim in drugim.

Samo še to. Danes sem vesela, ker je Jeanko povedal bralno značko (knjigico) in ker je na koncu povedal kaj je pisateljica hotela sporočiti, je bil ZELO POHVALJEN in sem mu videla v očeh da je ponosen. Drugače morajo povedati samo obnovo zgodbice.

Aja, Žiga me pa okoli prinaša. 3 noči smo spali vso noč, to noč pa se je 2x dojil (24h in 4h) in sem spet bolj zaspana. Kot da se ne more odločit ali bi spal ali bi jedel. Zdaj bom pa zaključila.

Oglasi se.

Še to. Sem vidla, da na tvojem postu razglabljajo o kilah. Danes zjutraj vaga prvič pokazala pod 70 (no ja, res da 69,5) ampak TO JE TO. Mi malo stradamo zaradi alergije, malo pa solidarno z atom hujšamo (on -6 kg, jaz pa -3kg). To pomeni, da je na krožniku samo meso in zraven solata, ni krompirja, riža in podobno.

Bravo Piki Miki (za kg)… Vidiš bova lahko tekmovale, ker sva skozi enake pri kg (takrat ko sem bila pri tebi ne vem če je bilo pol kg razlike)… Meni je danes tehnica kazala 67.4…. Upam, da se bo še premikala v želeni smeri…

Poračun za elektriko smo pa tudi mi fasal. 14.000 SIT. Ne štekam… Tast in tašča sta imela še hladilno skrinjo (midva sva brez), res pa je, da jaz bojler prižgem tudi v dragi tarifi… Ampak sem mislila, da se bo tole skompenziral… pa se ni … :((( Matr sem jezna….

Pa to, da so ukinili tiste popoldanske urice me je tudi iz tira vrglo, ker jaz ponoči ne perem (se mi ne ljub ustajat)

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Nisi povedala, ali mislita kaj na plavanje?

New Report

Close