Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pidžama za mamico in očija

Pidžama za mamico in očija

Eno vprašanje:
Ali katera v zadnjem času vidla kakšno dobro pidžamo, ki bi bila primerna, da bi jo kateri od dobrih mož prinesel mamici in očiju – otroci seveda sobijo igrače, midva pa nekaj uporabnega???

Rada bi kaj lepega, ne predragega in bombažnega…

Hvala za ideje.

Venus

Če si iz Ljubljane, imajo menda trgovino v Šentvidu. Točno kje, lahko poiščeš na imeniku, ali pa počakaš Tinkaro, da ti razloži. Sama ti žal ne morem, ker ponavadi okupiram kar njihovo proizvodno hišico na Gorenjskem :)))

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Jaz sem pred nekaj leti kupila enaki pižami (Neckermann) za oba. Le da je pižama za moža klasična (hlače in zgornji del), pižama, namenjena meni pa je pravzaprav moška spalna srajca.

Cena ugodana in tudi kvaliteta dobra.

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Danes je prišel Leclercov katalog in so nori tudi pižame – videti so vredu, tudi cenovno.

Ivana

Nisem iz Lj.
Kakšne pa so pidžave v leclercovem katalogu – lshko malo bolj natančno opišeš?!

Frotirjaste, zelo luštne cena 3800 moške in ženske sem gledala na Jesenicah in v Radovljici v trgovini Nada
LP A.

Tole je neckermannova spletna prodaja. Meni se cene zdijo kar ugodne:

Lp
M.

Pred nekaj dnevi sem za moža kupovala pižamo v H&M – cena normalna, karirasta, zgornji del na gumbe, bombažna. Sama imam že par let podobno, svetlo modro karirasto, le da je malo debelejša, iz flanele.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Meni so ful všeč Benettonove, midva jih imava oba!

v mercator centru v šiški je trgovina intimissimi, kjer imajo luštne pižame, pa tudi cene niso tako zelo navite. pobrskaj še tam, mogoče pa kaj najdeš.

Jaz pa priporočam Shisserjeve (upam, da sem prav napisala)
Cena je sicer zasoljena (okoli 10.000 SIT, raje še kakšen tisočak več), ampak to je definitivno najstarejša pižama v zbirki mojega moža. Smo kupovali cenejše, so zgledale OK, pa so spremenile obliko, se neprimerno raztegnile ali skrčile, še posebej, ko smo začeli uporabljat sušilec. Tako da sem jih ali podedovala jaz, ali pa so romale v smeti. To pa mož z veseljem nosi, po mojem že kakšno 8 leto.

New Report

Close