Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rokavičke…

Rokavičke…

… za enoletnico, palčniki ali vrečke, pomožnosti – ni pa nujno – iz flisa ali vsaj tako tople, kot da bi bile. (Zdaj pa še nemogoči pogoj, ob katerem sta me tako prodajalka v Arielu kot tista v BabyCentru začudeno pogledali) ŽIVO ORANŽNE ali ŽIVO RUMENE barve. 🙂 Imamo pač tako kapo in šal, rokavic pa ni bilo zraven.

Kje najdem kaj takega?

P.s. Lahko so tudi roza, vendar ne pretirano, saj imamo roza zimsko jaknico.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Jaz sem iskala živo rumeno kapico; nikjer v celem MB je nisem našla; na koncu, ko sem že obupala, pa sem jo našla na stojnici! za mali denar in še šal zraven!
Tudi tebi svetujem, da pogledaš po kakšnih stojnicah v vašem kraju.(če jih imate)
Srečno!

Tamala, če si iz Ljubljane, pokukajta v LeClerc, včeraj sem v njihovem katalogu videla rokavičk malo morje. Katalog začne veljati od jutri dalje.

Ja, moja mami je že pred kakim mesecem v Leclercu kupila rokavičke za našega pobalinkota. In je rekla, da imajo veliko izbiro.

Tudi jaz mislim, da bi v LeClercu morala dobiti. Drugače sem jih pa tudi včeraj videla v mariborskem H&M, vendar jih je bilo že bolj malo.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

A, hvala, saj res!
LeClerc katalog sem prelistala in jih videla, upam samo, da nimajo tudi oni samo teh barv, kot so v katalogu. Moram prav pohvalit L’eclerc, do sedaj sem že tako fejst stvari pri njih kupila, čeprav sem bila leta in leta do njega zelo skeptična. Potem, ko sem se privadila kupovanja cunjic (tudi zame) v Carefour-ju – znana francoska trgovina v Evropi – sem čisto brez težav ‘napolnila’ voziček s cunjami tako zame kot za malo. Istočasno pa sem začela hodit k njim po vse mlečne izdelke, celo tiste, ki sem jih prej kupovala v Ljubljanskih mlekarnah, enostavno zato, ker imajo tam isto ali pa še nižjo ceno (pazit je treba samo na rok uporabe!!)

Hvala tudi Žogici Nogici za namig, vendar sem bila včeraj v Ljubljanskem H&M in tam so imeli samo temno modro/rdeče/bele pletene iz volne skupaj s kapo. V Maribor po rokavičke se mi pa zdi bolj tako-tako :))).

Je pa res, da sva se z možem spomnila, da bo čez kak teden v Ljubljani Veseli december s stojnicami, kjer je običajno taka izbira šalov, kap in rokavic, da ni vrag, da ne bi tam kaj našla.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

New Report

Close