Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za Vsevedce

za Vsevedce

ki jih je tukaj ogromno. Kje v Sloveniji bi lahko dobila klopco z naslonom, še raje brez, ne preveliko (največ 1,2 metra), iz lesa (po možnosti smrekovega) za v predsobo. Namreč naša otroka se ne znata obuti stoje, torej, da ne hodita vstanovanje, da se lahko obujeta rabimo nekaj za vsest se v predsobi, tudi za odlaganje vrečk, ko stopiš v stanovanje, ko prideš iz shopinga bi se porablo. Če je kakšna druga ideja razen klopce je dobrodošla.

Hvala vnaprej in lep torkov dan.

Nisem sicer vsevedež :o) , bi pa namesto klopce zagotovo rajši kupila nizko omarico za čevlje.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Klopca je dobra rešitev, morda bi se sama rajši odločila za skrinjo, kamor se lahko pospravi kramo, ki se sicer valja okrog. A bi pod klopco imeli zložene čevlje? Potem seveda skrinja odpade.

Glede nabave pa sem bolj bosa. Morda je vredno poiskusiti v hobby programu (sploh ne vem, če še obstaja). Ali pa kar v kakšni trgovini s pohištvom, morda tudi Baumax, Obi …
Kaj pa IKEA?

Mi imamo sedaj eno staro leseno skrinjo, ki pa počasi razpada, zato razmišljamo o klopci. O klopci zato, da bi lahko imeli spodaj zložene čevlje (čeprav še ne vemo, kdo bi jih zlagal, ker jih sedaj kar po tleh zmečemo…). Za nas idealno pa še lepo klopco sem videla v lanskem IKEINEM katalogu, morda jo imajo še vedno. Bom malo pobrskala po internetu, če kaj najdem, ti napišem link (imam ogroooooooooomno časa).

Lp
M.

hello, imam moža mizarja in ne vidim nobenega problema da se to ne da narediiti po meri in iz željenega materiala. naša spletna stran je http://www.4mk-sp.si lp

Ikea

**************************** Tudi to bo prešlo.

IKEA ja, saj to vem, ampak ne bi v Avstrijo zaradi ene klopce. Na skrinjo sem tudi pomislila, ampak ne vem, če imajo 1,2m dolge, pa še kje bi jo dobila. Sicer smo že bili v Lesnini, Merkurju, Baumax-u, Bauhaus-u pa nič. Zdaj sem tudi že razmišljala, da bi vzela kar okrogel tabore ali dva, kaj pravite?

Hvala za odgovore

Tole je ena zelo poceni varianta v Ikei:

Za tiste, ki rabijo več reda:

Itd.:

Ko bom velika, si bom kupila dve taki:

Če nič drugega, da boš lažje mojcinemu mizarju delat dala…

Lp
M.

New Report

Close