Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LONDON

LONDON

Z možem greva decembra čez vikend v London, pa me zanima ali poznate kakšen dober in poceni hotel, ki bi ga priporočile, ali pa vsaj kakšno preverjeno internetno stran z ugodno ponudbo hotelov.

Kaj pa je igra v gledališčih oz. kateri mjuzikli so in?

Hotel Arosfa – 10 minut od Britanskega muzeja – majhen hotelček v družinski lasti. Večkrat preverjeno in vedno super. Me smo bile 4 v sobi in je bila cena na osebo 7000 SIT (nočitev+zajtrk). Za dve osebi je malenkost več.

AROSFA HOTEL
83 Gower St., London WC1E 6HJ, England
Phone: 020/7636-2115
Fax: 020/7636-2115

LP
Mateja

Evo še spletna stran:

http://www.arosfalondon.com/

Lp
Mateja

Mi smo bili z našim 1,5 letnikom konec letošnjega avgusta v tem hotelu. Strogi-strogi center, na začetku Oxford streeta. Sobe luštne, čiste, zajtrk OK, skratka velik in urejen hotel. Pa še kar poceni je bil, rezervirali smo ga pa preko interneta in tudi vse v naprej plačali s kreditno kartico, zato je bilo malo bolj ugodneje za nas.

Priporočam!

VEsna

sem pogledala na spletno stran, cena je 66 funtov, kar je okoli 24 tisoč, če se ne motim. Kdaj ste pa bili vi, da je bilo tako poceni?
T.

Jaz sem si oktobra rezervirala sobo za december prek

kjer imajo že zbrano ponudbo trenutnih akcijskih cen. Za hotel v centru s **** za dve osebi bom dala 62 funtov na noč.

Mi smo bili v hostlu “Smart Hyde Park Inn, 48 – 50 Inverness Terrace, Bayswater”, ki ga sicer ne priporočam kot hudo dobrega, saj je bil zelo preprost, hrana pa zelo skromna, ampak nam je nekako zadostoval. Bolj kot za prenočišče pa vam morda lahko kaj svetujemo o tem , kaj smo videli in obiskali.
Več na naši spletni strani: http://www.nastja.com/travel/funny3/london_2002.htm#nastanitev

kako naredim aktiven link?

Jaz sem bila pri slovenskem duhovniku, kjer je nastanitev sicer skromna in kopalnica in WC-ji so skupni. Vendar je bila velika prednost, da je bila kuhinja zelo dobro založena in si lahko kadarkoli vzel kar si hotel, si skuhal večerjo ali zajtrk. Cena je bila 23 funtov na osebo za prenočišče z zajtrkom.

Lani oktobra. Cene so vsaj že eno leto enake. Resnično priporočam.

Lp
Mateja

Soba za štiri je “samo” 92 funtov, torej 23 po glavi. Deset manj, kot če gresta samo dva.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Tule boš našla mooooooooooorje informacij :

New Report

Close