LONDON
Hotel Arosfa – 10 minut od Britanskega muzeja – majhen hotelček v družinski lasti. Večkrat preverjeno in vedno super. Me smo bile 4 v sobi in je bila cena na osebo 7000 SIT (nočitev+zajtrk). Za dve osebi je malenkost več.
AROSFA HOTEL
83 Gower St., London WC1E 6HJ, England
Phone: 020/7636-2115
Fax: 020/7636-2115
LP
Mateja
Mi smo bili z našim 1,5 letnikom konec letošnjega avgusta v tem hotelu. Strogi-strogi center, na začetku Oxford streeta. Sobe luštne, čiste, zajtrk OK, skratka velik in urejen hotel. Pa še kar poceni je bil, rezervirali smo ga pa preko interneta in tudi vse v naprej plačali s kreditno kartico, zato je bilo malo bolj ugodneje za nas.
Priporočam!
VEsna
Mi smo bili v hostlu “Smart Hyde Park Inn, 48 – 50 Inverness Terrace, Bayswater”, ki ga sicer ne priporočam kot hudo dobrega, saj je bil zelo preprost, hrana pa zelo skromna, ampak nam je nekako zadostoval. Bolj kot za prenočišče pa vam morda lahko kaj svetujemo o tem , kaj smo videli in obiskali.
Več na naši spletni strani: http://www.nastja.com/travel/funny3/london_2002.htm#nastanitev
Jaz sem bila pri slovenskem duhovniku, kjer je nastanitev sicer skromna in kopalnica in WC-ji so skupni. Vendar je bila velika prednost, da je bila kuhinja zelo dobro založena in si lahko kadarkoli vzel kar si hotel, si skuhal večerjo ali zajtrk. Cena je bila 23 funtov na osebo za prenočišče z zajtrkom.