Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlazilec zraka za dojenčka

Vlazilec zraka za dojenčka

Ali ga vi uporabljate?

Namreč vsako jutro se zbujamo s popolnoma zamašenim nosom, čeprav nismo prehlajeni.- stari smo 6 tednov. Tudi ko se ponoči doji težko diha.

Na kaj naj pazim pri nakupu, da ne bo proč vržen denar- keramične posodice za vodo na radiatorjih ne delujejo ali pa so prešibke.

Že vnaprej hvala za vsak nasvet in namig!

Ema

Daš mokro brisačo na topel radiator, morda bo to čisto dovolj.

Preden gre otrok spat, fajn preluftaj prostor. Jaz dam na radiator fejst mokro brisačo, na katero kapnem 1-2 kapljici Olja 31. Moji pupi to ful pomaga!

Če ga boš kupila, kupi tistega na hladno “paro”, ki deluje na ultrazvok.
Tisti, ki vodo grejejo, delajo samo škodo – plesni na zidu, zrak je vlažen pod stropom pa še ful elektrike gre.

To glede plesni in elektrike pa sploh ni res, uporabljam ga že nekaj let pa se ni niti parket dvignu kot so nekatere pisale. Sem super zadovoljna, sem tudi sama nekaj časa prakticirala brisače pa se ni obneslo, sem se ponoči dostikrat zbujala zaradi suhega zraka. Tudi posodice na radijatorju sem sprobala pa ni bilo tapravega učinka. Jaz ti priporočam vlažilec zraka.

Lep dan

Nataša

Mi uporabljamo Airmag, pa smo zadovoljni.

Lansko leto smo kupili vlažilec zraka na paro, ker je sin zbolel za laringitisom. Ko je imel napade smo ga vklopili in marsikdaj ga je rešil bolnice in inekcij. Zdaj je to prerasel vlažilec pa uporabljamo kada je prehlajen (v vodo dodam vodo prekuhanih kamilic) in pri nas se obnese. Že dobre pol leta nismo bili pri zdravniku oziroma na antibiotiku kar je za nas velik uspeh. Je pa res, da uničuje pohištvo in da nastaja plesen, vendar meni zdravje mojih malčkov. Vendar mi smo ga res uporabljali preje skoraj vsak večer. Zdaj ko pa kakšno noč pa ni panike. Skratka nam je pomagal in nas rešil marsikaterega obiska pri zdravniku in samih zdravil.
Cene vlažilcev pa so zelo različne od cca 7.000,00 do cca 30.000, 00 SIT.
Mi smo ga kupili v Laclerku ko je bila ena akcija za 7.000.00 smo rekli da za sprobat če se obnese pa je ravno tako fajn kot tisti tadragi. Jaz ti ga priporočam, še zlasti ker je otrok še majhen in ti bo prišel večkrat prav.

Odvisno je, koliko vlage imaš v stanovanju. Midva sva imela pozimi 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vlage – pri tem brisače ne pomagajo nič, posodice na radiatorju pa tudi ne. Če je zunaj minus, tudi ne pomaga luftanje, ker ti to vlago še dodatno pobere. Vlagomer sva kupila skupaj z uro prek neckermanna (2.500 SIT), nato pa sva kupila vlažilec (tak, ki ima noter še ionizator in deluje na pranje zraka). Res je drag, ampak nama je spravil vlago na 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Za dojenčka priporočajo okrog 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Vsi skupaj smo spali veliko boljše, parket se ni več sušil in pokal…

Glede zamašenega noska pa še to: moji pupi je pomagalo, da smo malo dvignili vzglavje (podložila sva posteljico na tisti strani, kjer ima pupa glavo).

New Report

Close