Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek my little pony

my little pony

Naša ga je zadnjič videla v Italiji in se zanj čist zapalila. Ker ji ga jasno nisem hotela kupiti na licu mesta, je zdaj pisala zanj Božičku. Jaz pa v jok in na drevo, ker ga pri nas še nisem videla.
Bo potrebno nazaj v Italijo ponj? Ali se ga vseeno da kupiti tudi kje pri nas?

Za vse tiste, ki ne poznate:

Videla sem ga v Intersparu v Europarku, najbolje da pokličeš po teh trgovinah. Pred kratkim pa se mi zdi, da je bil tudi v Arielu.

LP,
Alenka

Videla sem ga tudi v reklami od Baby Centra – imajo dva različna, eden je oblečen, eden pa je nemenjem “frizerkam”.
Na moje presenečenje pa jih imajo tudi v Mcdonaldsu v Happy mealu (Čopova v LJ, v ponedeljek so jih še imeli). So sicer manjši, ravno tako originalni. Izgledajo pa kot mladički, pač pomanjšane kopije. V Mullerju je podoben bil vreden skoraj 1000, 00, v happy mealu pa ga dobiš skupaj s hrano za 599,00. Mogoče sem nora, domov sem prinesla dva happy meala (HM) brez konjev, dekletoma pa nisem povedala kaj je bilo notri, oz. nista vedeli da je to HM. Konjička bosta del daril od Miklavža. Streša hči je pa čisto nora na konje.

Prvega konja smo kupili na eni bencinski črpalki, cena pa 2500

imajo jih v intersparih, leklerku, mullerju, direndaj…. včasih jih res zmanjka, ampak načeloma so povsod, kjer imajo barbike. videla sem jih tudi v nami. men je to največji kič od kiča, ampak tudi moja je totalno popaljena na te kočije, konjičke……….jao. kar se tega tiče, je jabolko padlo zelooooooooooo daleč od drevesa. :))))))

Hvala za odgovore. Očitno me je zagrabila panika prekmalu. Včeraj sem bila namreč v Muellerju in so imeli samo tiste ta male, naša hoče pa tavelikega in zdaj celo takega s smučkami, za katerega sploh ne vem, če obstaja.
Po mojem jo je ”nategnila” ena prijateljica v vrtcu.

tistega s smučkami dobiš v McDon… v HP

V Happy Mealu v McDonadsu kot igracka

Kaj bi jaz brez vas?
Včeraj sem se ”žrtvovala” in namesto na solato za malico zavila v McDonalnds na HM. In zdaj imamo rumenega punija s smučkami, ki potrpežljivo čaka na miklavža in bo okras miklavževega krožnika. Morda bo na sporedu še kakšna ”žrtev”, da bo imel ubogi poni družbo.
Za božička pa bo ”taveliki”. V Nami imajo kar bogato izbiro tega kiča, sam cene so me pa na rit vrgle. Zgleda, da bomo vseeno romali čez mejo.

to je vse res, glede cen, vendar računaj, če greš čez mejo, porabiš še za bencin, kupiš še druge stvari, pa čas gre tudi…tako da te bo konjiček na koncu prišel veliko več.

New Report

Close