Darilo za psebo, ki je rešila našega otroka invalidnosti
Bliža se božič in seveda obdarovanje :-)). Že veliko časa se želiva z možem zahvaliti naši fizioterapevtki, ki v našega sončka vlaga vso svojo energijo. Najverjetneje ga je tudi rešila trajne invalidnosti. Nekako se nama zdi božič primeren čas, da ji tudi poveva, kako zelo zelo hvaležna sva ji. Ob tem bi ji tudi rada nekaj podarila. Tukaj Vas prosiva za pomoč. Če ima kdo kakšno idejo, naj nama jo prosim posreduje. Hvala
Ne vem, koliko je otrok star, ampak meni se zdi najbolje, da je nekaj v povezavi z otrokom – npr. risbica, ki bi jo otrok naslikal sam. Če je še majhen, mu namoči čopič v vodene barvice in naj po risalnem listu maha s čopičem. Barve vmes malo zamenjaj in nastala bo prava umetnija. V BauMaxu ali kje drugje kupi tisto zadevo-okvir, ki je pravzaprav brez okvirja, le steklo in dobila bosta krasno darilo.
Lahko pa namesto čopiča otroku namažeš rokice ali prstke z živimi barvami vodenk ali temper in mu potem pustiš, da ustvarja.
Iz DAS mase lahko izdelata odtise nogic ali rokic in robček okrasita z vzorcem od flumastrovega pokrovčka ali kaj podobnega. Odtis pobarvaš pastelno rumeno ali oranžno in je.
Darilo dobi toplino in dušo, narejeno je s trudom in ponavadi so takih daril najbolj veseli.
Konkretno darilo…kaj naprimer?
Avto? Zlatnino? …mogoče kakšen vikend? …. vem, da pišem provokativno…pa vendar…malo skromnosti ne bi škodilo…
Svašta, da so ljudje lahko tako nehvaležni in pohlepni!
Ideje od zvzdice se mi zdijo res dobre!
lp
Pa brez zamere . ampak pisala sem v navalu jeze, da je lahko nekdo tako nehvaležen
A veš,da sem bila jaz v popolnoma enaki situaciji . Tudi mi smo imeli čudovito fizioterapevtko in če je ne bi bilo, naš sin ne bi več hodil …
Potem pa smo njo in moža ravno ob takem času povabili na večerjo in v zahvalo sem ji kupila zelo lep svetleč svilen šal in bonbonijero . Dodala pa sem še voščilnico, na katero sem zapisala tudi stavek: “”s spoštovanjem in iskreno hvaležnostjo ..””
Ni se mi zdelo primerno, da bi ji kupovala neka draga darila, pa vseeno sem ji nekako izkazala hvaležnost ..
Le pozdrav!
Odtisi nogic našega otročka so dragoceni predvem nam, drugim ne pomenijo toliko in so lahko le podstavek za naburanje prahu. Knjiga s posvetilom je dragocena, dobro pa je vedeti za okus obdarovanca. Kaj pa kakšno doma pripravljeno pecivo ali druga specialiteta? Kakšen dišeč čaj iz Čajne hiše? Cd – spet je potrebno poznati okus…. Gre za gesto, ne za vrednost! Zadovoljivo odločitev želim! Eva