Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toys’r us v Grazu

Toys’r us v Grazu

Prosim vas za pomoč. Prisežem, da sem najprej vklopila iskalnik, pa nisem našla: kje je Toys v Grazu? Graza ne poznam, tako da prosim čimbolj podroben opis.

Hvala in pozdrav,

M.

Toys je v Gratzu v Shoping centru West – takoj na vhodu v Graz. Ko prideš do krožišča, ga boš zagledala pred sabo, mislim da greš dol že takoj na prvem odseku. V tem shoping centru najdeš tudi H&M, pa malo dalje IKEO, pa še kar nekaj manjših trgovin.

Izbira igrač in ostalih otroških zadev je solidna, če se pa v tem času nakupiš za 150 EUR dobiš gratis “plišastega” Shreka ali oslička iz iste risanke.

Pa še link (ne znam naredit aktivnega): http://www.toysrus.at

prijetne nakupe ti želim (jaz sem prejšnji teden igrala božička in miklavža in tam pustila kar 300 EUR-uhhhhh)

LP Hanči

Pozdravljena!

Če greš po avtocesti iz MB smer Graz, ta avtocesta te pelje mimo velikega shopping centra Siersberg (ne vem, če je prav napisano), ki je na desni strani, malo naprej pa padeš direktno v rondo -( pazi pa, da ne boš šla vmes na izvoz smer Salzburg, ker je tam na izvozu takoj tunel in ne moreš več obrnit, tako da se pelješ 20 km zastonj!!)
Iz rondoja greš takoj prvi izvoz desno ven in na levi strani že vidiš tako veliko žarečo žirafo in napis trgovine. Iz rondoja po cca 100m v semaforiziranem križišču levo in na parkirišče. Tam v bližini imaš vse West center (H&M in druge trgovine..), obi, ikea…

Hanči, hvala, gremo tja z istim namenom. Upam samo, da ne bomo toliko porabili …

Lep dan,

M.

:0) , hvala tudi tebi.

Lp
M.

Hej, Hanči, sicer sva šla v Toysa v Celovec (sva se na račun časa odpovedala Ikei), ampak koliko sva zapravila ti pa ne povem… me je preveč sram…

Lep dan,
M.

New Report

Close