Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radovednost

Radovednost

Ker že dolgo nisem bila na forumu, me zanima, kako ste kaj zadovoljne s punudbo H&M. Meni je totalno razočaranje. Prej trgovine res nisem poznala (Avstrija itd.), potem sem se kar napasla v MB in LJ, kar nekaj otroških stvari kupila, ker so mi lepe in poceni, ampak kvaliteta je pa da te kap. Kakšne so vaše izkušnje?

Mene (še) ni zamikal ljubljanski H&M, v celovškem pa sem bila samo dvakrat. Obakrat zase nisem našla prav nič, za odrasle moške še manj, za mojo mamo tako-tako, za otroke (predvsem nečake) pa je bilo še kar okej, a nič posebnega. Me niso prepričali… Še ne (hja, zarečenega kruha se največ poje, pravijo)……….

Za malo denarja malo muzike. Tako gre to, na žalost.

jaz sem pa s kvaliteto H&M zadovoljna. Vedno najdem nekaj zase.
Do sedaj sem vedno hodila v H&M v Graz in sem bla s ponudbo zadovoljna. Ko pa sem šla pred kakimi dvemi tedni pogledat še v Ljubljano sem bila pa popolnoma razočarana. Sploh nisem mogla verjet, da je to tist moj H&M v katerega tako rada zahajam. V Mariboru pa še nisem bla tako da tega ne morem ocenit. Sem bla pa v Londonu v 2-eh H&M in je roba primerljiva s tisti v Grazu.
Ne rečem, da je zdaj H&M pa zakon. Kakor za koga. Jaz tam vedno najdem ogromno različnih stvari, ki so mi všeč in še cenovno ugodne. To malo dnarja malo muzke pa tut ne vem če čist drži. Poglej si npr. Benetton, ki je ful drag pa mam slabe izkušnje (robovi hlač so bil slabo zašiti, pri žepih so se začele trgat,.. ipd). Sicer pa je itak ta vsa roba made in xy države, samo ime napopajo gor vsak svoje in temu primerne so tudi cene.

LP

Hja, za otroke se mogoče splača, za odrasle pa….. Ne vem, jaz nisem našla nič kaj posebno všečnega zase, mož je pa kar razočaran…. Materiali, kolikor sem videla, niso nič kaj posebnega ali kakovostnega. Je pa vseeno bolje kot v Zari. Kar se kvalitete tiče, dizajni so pa mi Zarini lepši!

Ne vem, stvar okusa!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Jaz pa moram priznat, da je kvaliteta zelo okey. Večinoma sem cunj iz H&M sem dobila kot darilo za pikico ob rojstnem dnevu, božičku, veliki noči, itd.
(jaz ponavadi kupijem v Benettonu ali SOLiver), vendar moram priznati, da v kvaliteti ni bistvene razlike. Seveda so mi pa v Benettonu in SOliverju cotke veliko bolj “cart”. Tako, da za otroke se mi zdi HM super, zase pa ponavadi tam nič ne najdem.

Zara je meni še bolj primitivna, za odrsle je pa tudi H&M beda. Za otroke pa tako tako. Deklicam je všeč, glede kvalitete pa ne smeš biti preveč zahteven. A je res taka razlika med Slovenijo in Avstrijo? Res me zanima.

jaz imam par cun H&M iz švedske … par iz AT in zdej sem kupila nekaj v LJ.

razlike v kvaliteti ni prav nobene … nekatere stvari so se strgale prej … druge so še zelo lepe … neglede na to iz kje so.

veliko sem kupovala tudi Benettonovih stvari .. pa je bilo isto … nekatere so se strgale druge smo 100x oprali pa so kot nove.

za odrasle bo pa mogoče zdej več izbire … ko je Lagerfield začel kreirati za H&M :)))

B.

Kar imamo pri naši hiši iz H&M, vse do zadnjega veselo nosi mlajši sine – vse je celo, neraztegnjeno, kljub temu, da je bilo redno nošeno in tisočkrat oprano.
Nekaj od tega smo kupovali v A, nekaj v D, pri nas kupljene stvari še niso dovolj dolgo v uporabi, da bi lahko o njih kaj povedala.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Za otroke super, zase pa nisem našla niti ene lepe stvari, sem bila kar malo razočarana. Stvar okusa, pač.

Lp, M.

V Ljubljani imajo ogromno lepega za miceke, za večje pa težko najdeš kaj pametnega. Morda sem bila ravno v času, ko je bilo pomanjkanje, ampak od številke 122 dalje nisva našli nič. Majčke – vse nekam preveč odprto, na gondole, frfljasto, tanko, ma nič fletnega in uporabnega. Kupili sva plašček. Zaenkrat ni potreb, zato tja nismo več zašli. Upam, da bodo v prihodnje, ko spet zaidemo tja, kaj bolje založeni.
Pred tem smo bili septembra v Celovcu in takrat so imeli v tamkajšnjem H&M-u več stvari za šolarje, kot smo jih našli v Ljubljani. Kar nam je bilo še posebej všeč, se mi je zdelo drago, zato sem bila navdušena, ko sem vstopila v C&A :)) Tam je bila pa pesem 🙂 Smo nakupili precej, tako da bomo zdržali do poletja 🙂

Pohvalit moram Addesso, pogrešam pa C&A v Ljubljani 🙂

glede kakovosti res nimam pripomb, sploh če pogledamo razmerje med ceno in kakovostjo. Benetton je recimo dvakrat dražji, pa je bil poletna oblekica prav šlampasto zašita (smo pa opazil šele doma).

Naš suhec nosi H&M bodyje po eno leto in so še čisto lepi, pa tudi ostale cunjice so ohranjene. C&A se mi zdi,da ima malce slabšo kakovost. Je pa res, da če kupim 4 bodyje za 3 evre tudi ne pričakujem, da bodo nevem kako dolgo zdržali. Puloverji in hlače so pa tudi pri C&A dobre kakovosti.

Še najbolj me je pa presenitil KIK Textil, ker sem pa res mislila, da bo te cunjice samo naša pikica nosila, pa jih zdaj uporablja že tretji dojenček.

Mogoče je pa finta tudi v pralnem stroju 😉

No, me veseli, da še kdo kupuje v KIK Textil (Vampek). Tudi jaz hodim kar precej tja in za mala dva več ali manj kupujem samo tam. Res, da moraš malo bolj pogledati, ker je ogromno škart robe, ampak kar sem do sedaj kupila, je vse še čisto v redu, neraztegnjeno, barve ostajajo take, kot morajo biti … Tudi mami najde zase kaj uporabnega 🙂 Tako, da ne vem, če je res finta samo v pralnem stroju 🙂

LP

IrenaK

Trgovino sva obiskali s srednjo hčerko, ki je pridobila kup informacij od sošolk v šoli. Bili sva zelo razočarani nad kvaliteto oblačil, našli pa sva simpatično pižamo in otroško perilo. V H&M sem bila prvič.
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Kar kupujemo, kupujemo večino v C&A in TPS, nekaj tudi H&M pa Kik, pa tudi Sparky, Lumpi in celo v Tušu kaj. V celotni zbirki imamo natanko dva uničena bodija, oba sparkyjeva, oba rdeča, oba s polo ovratnikom, eden z dolgimi in eden s kratkimi rokavi. Pa je uničen prehuda beseda, pri obeh sta odpadla dva od treh drukerjev v koraku. Glede na to, da jih letos ne rabimo več, tudi ni kakšne škode. Drugače se pa nič od te “primitivne”, “cenene” in ne vem kakšne še konfekcije ni ne strgalo, ne zapralo, nekatere stvari pa zdajle veselo drgne že tretje dete. Tko da so otroške stvari za tisti denar več kot OK. Za odrasle – hja, če si prekla, potem še gre. Jaz sicer kupujem zase v C&A in TPS, pa do sedaj nisem še ničesar stran vrgla, ker bi se mi strgalo ali drugače uničilo.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Naša petletnica je do zdaj nosila veliko H&M oblačil in se niso nič znucala. Res pa je, da je zdaj, od številke 122 naprej kar kriza, vedno manj ponudbe, se mi zdi. Zadovoljni smo tudi s smučarsko bundo in hlačami. Jaz osebno nič ne najdem, mož včasih kakšen pulover.

Vse za otroke v H&M-u in pa v C&A-ju. Sploh se mi zdi zdej en čas, da je c&a kar malo boljši. Ne vem no. Kvaliteta se mi zdi pa zelo dobra.

Imam prijateljico, ki je fanatična na firme. Otrok ima vse majice od versačija, pa spajderjeve smučarske komplete (he, he, jaz potem to poceni odkupim) ampak ne vidim nobene posebne razlike (no, v majicah ne, bunda je sicer drug pojem).

Za otroka in moža kupujemo pretežno v H&M, tudi zase kaj kupim včasih (če dobim številko ;-))). Sicer pa tudi včasih v C&A, zase še v Emporiumu. Kvaliteta? Za to ceno super, primerljiva tudi z boljšimi firmami.

Roba v Ljubljanskem in Mariborskem H&M je enaka kot roba v Avstriji.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

… ti že veš :)))))))) Hej, a tebe tudi v službi kličejo nogica?

NEEEEEEEEEEEEEEEEE…

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Aja, pol pa oprosti, sem mela prisluhe………..

ampak če smo že pri tem, za punčke je res več kot za fantke :(((

Absolutno res, assya!
Lp, Mateja

Ja, vem. Sem sama na istem. Nimam nobenih vez, hi hi hi. :)))

New Report

Close