Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toaletni papir

Toaletni papir

Dobro jutro!
Jaz pa sedaj tuhtam, ali smo samo pri nas doma taki drekači ali kaj? Porabimo cel zavitek (mislim, da je bilo 8 rolic) toaletnega papirja v enem tednu….! Sem ravno zdaj gledala in ne morem verjet….
A se to samo pri nas dogaja? Ali pa je to normalno? Pojma nimam več….

Midva sva sama z možem (malček še kaka v plenice) pa toliko porabiva, sva oba zelo potratna….

Ciao,

midva sva samo dva, pa zgleda kot bi ga jedla. Najmanj en paket na teden. Je pa res da jaz vedno ko grem na WC, celo školjko obložim s papirjem. Ne vem zakaj, ampak tako sem se navadila.

Brina

Tudi mi ga porabimo precej – povp. rolico na dan.
Pa pupi še vedno ritko po kakanju obrišem s pampers robčki.

Meni se zdi, da sem pri nas največji porabnik jaz, čeprav je moja prebava na psu in blato odvajam 2krat tedensko ali pa še to ne. Vendar si res ne morem predstavljati, da bi se po lulanju obrisala z 2 malima papirčkoma in si ga vedno navijem okoli roke (tako da porabim po moje 6-8 lističev) :-))

Tudi midva imava enako potrošnjo toaletnega papirja: 8 rolic/teden. Pa sploh ne znam pojasniti, zakaj in kako. Bo potrebno postati racionalnejši!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

midva ga tud porabiva preveč, ampak kaj češ, najprej je udravje;o)

Tudi mi porabimo cel paket torej osem rolic, sicer smo trije odrasli.
Jaz si vedno obrišem wc s toaletnim papirjem in stelexom. Ni šans, da se vsedem nanj brez predhodnega čiščenja.
No, če bi bili sami že, tako pa ne morem..
Kateri papir pa uporabljate, jaz vedno kupim v šparu, 3 slojnega, je še kar!

No, krasno! Vidim , da nismo edini….Ste me malo “potolažle”…hi hi

mi kupujemo recikliranega, porabimo cca 1 paket 8 rolc na teden

3 slojni papir, 3 clani (odrasli)= 8 rolic na teden;-)))))))))

Madonca ga serjete. :-)))))
Pri nas ga porabimo manj, je pa res, da nas praktično cele dneve ni.
Saj veste – na WC se hodi med delovnim časom, da gre v delovno dobo :-))))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

:)))))

Nas je doma pet in smo porabili okoli 10 rolic na teden, ko smo kupovali Palominega taboljšega. In otroci si rite brišejo sami. Zdaj že nekaj tednov uporabljamo toaletni papir druge znamke in porabimo le 4 rolic na teden, pa ni bistveno dražji od Palominega ampak je bolj kakovosten. Saj zagovarjam domače proizvode ampak nam se to kar precej pozna.

no, doma ti pa res ni treba tega početi, a? jaz to delam poleti v campu, kjer je res bljak….

Mi ga dosti porabimo – ampak res odvisno od tega, koliko smo doma in katerega imamo.
Spar in Tus imata kar kvaliteten papir.
No, tudi jaz sem prepricana, da se tu splaca dati malo vec in si na boljsem!

Mi ga, ko so viroze, doma uporabljamo se za brisat nos, he, he!

Lp, Mateja

Tudi jaz kupujem zdaj Zewa papir, ki je kvalitetnejši in se ga res manj porabi.

Zlatolaska, kateri pa je ta čudežni toaletni papir??????????????

se strinjam s kajo in zlatolasko … zewa papir uporabljamo vsaj 1x dlje .. razlika je res očitna … se ga splača nabavit mal več kadar je na akciji ko ni bistveno dražji od drugih.
trije ga imamo sigurno za 14 dni če ne več .. pa si 6-letnik rito briše sam … in temu primerno veliko porabi 🙂

B.

Zewa, 3-slojni. Kpujem ga pa v Sparu, ker ga imajo v akciji in je paket 8+2, skupaj 10 rolic, malce manj kot 500 SIT (I think). Enakega sem videla pri našem sosedu za skoraj 900 SIT, pa tam ga nimajo vedno.

Mi (2+1) tudi porabimo 1 paket na teden, vzamem pa najcenejšega 2-slojnega, za katerega odštejem nekaj več kot 300 sit. Le da sinu rito brišem jaz, pa še to temeljito z vlažnimi robčki, ata je doma zvečer, sama pa papir ponucam še za brisanje ponve, recimo ko zlijem ven olje ali kaj podobnega. Do suhega obrišem, potem pa samo še malo prila in je tik tak. Tele tefalove ponve (spar nalepke) so mega, mimogrede so spucane :)))

;-))

Tole si pa super sestavila skupaj… Ponve so res OK.

Drugače pa mi uporabljamo Zewa papir.

Ej mi tut uporabljamo Zewa (Cash and Carry, Vele Jarše pri Domžalah, cena je le 309 SIT -8 rolic!!!), pa gre vseeno cel paket/teden.

Pa imaš 3-slojnega, tistega debelega? Ali je to 2-slojni, kjer je tudi papir tanjši? V Sparu imajo tudi enega Zewa, ki stane 300 SIT, ampak tisti ni ta pravi.

Uf, bomo diplomirale na skret papirju :)))))

Mi tako, kot majav, sračkamo v službi, da gre v delovno dobo ;)) Ne, hecam se, no, ampak pri nas paket zdrži vsaj enih 14 dni – ziher. Kupujem Charmin v Bipi ali pa Clever (0,99 eur!), trislojni in kar traja. Smo 1 x kupili neki Boni al kva v Mercatorju, parfumirano pa ne vem kaj še vse, pa je šla tud rola na teden, saj moraš vsaj 4 listke skup dat, če nočeš, da si s prsti brišeš ta zadnjo.

Kakamo in lulamo pa najmanj trije dnevno, včasih tudi po pet cel teden.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tudi mi smo trije in porabimo cca.6 rolic Charmin-a. Je res vredu papir. Ponavadi kupimo večje pakete v Metroju, sproti pa v Eurosparu in Bipi.

New Report

Close