Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Božična obdarovanja

Božična obdarovanja

Punce dajte mi kakšno idejo kaj boste letos kupile za Božič svojim najbljižjim (staršem, sestram, bratom, tastu in tašči…)?????????????
Meni je resnično zmanjkalo idej, ne bi rada kupovala dragih daril, ker si tega enostavno ne morem privoščit, ampak bolj imam v mislih kakšne izvirne malenkosti.

Ce kaj packas sama, je tu na forumu ze natroseno cel kup odlicnih idej!
Sicer pa kake lustne svecke, dobre cokolatincke, bon za, recimo, manikuro, kaj od kozmetike, obesek za kljuce, lusten koledar, kemik, …
Lp, Mateja

meni se zdi fina ideja(ce bo cas, jo se sama sprovedem)- kupis DAS maso(belo, rdeco) , naredis okvir, dodas kaksen motiv, (skoljka, crte z nozem, ..) in otrokovo sliko :-)(zdi se mi primerno predvsem za babice in dedke, za ostele pa se sama ne vem kaj bom…nic kaj ekstremno dragega , pa toliko bolj iz srca!

Ali pa kaksen fin caj, skodelico, hecen predpasnik za kuhat, prijemalko za posodo…
Mateja

V City Parku ze nekaj let prodajajo lončke z imeni ( če nimajo željenih imen jih lahko naročijo) Stanejo 1000 sit. To je letos v najinem planu za tašče, taste, sestre, tete… Hvala bogu jih ni velik. V vsak lonček bom vtaknila se kakšno malenkost (bonboni, svečka…). Otroci dobijo večja darila. Drugače so pa pri nas “ta glavna” darila za roj.dneve.
Lp

Pri nas imamo tako navado, da “poštena” darila dobijo samo otroci. Odrasli pa kupimo darila v vrednosti do 1000 sit in imamo srečelov!

Aloi mogoče kdo ve, če se dajo taki lončki z napisanimi imeni poslati po pošti???

kupiš, zapakiraš, pošlješ (neseš na pošto)
Ne vem točno kaj si mislila.
Lp

Mami bo dobila majčko, oče kozarce za šampanjec. Tašča novo luč za nad pult, tast nekaj spodnjih majic. Nečaki igrače. Od kolegice otroci prav tako. Glede otrok sva se z možem odločila, da jim kupujeva igrače. Tko me ni nikol strah al je dost velik, al jim je všeč,…
Brat bo dobil nekaj od SKINNY-a. tko na grobo. Res pa je, da za vse večje cifre za moje starše zraven naju z možem pristopi brat. Tko smo vsi vesel.

Predvsem nič ne kompliciramo. Kupimo tisto kar rabijo. Sama ne maram razne neuporabne navlake in jo tudi za druge ne kupujem. Se pa vedno razveselim, če mi katera kolegica za praznike prinese domače pecivo za darilo. To mam pa tko rada, al pa kako domačo marmelado, pa serviete,… Kar koli, samo da je uporabno.

Kar se tiče moža, pa je malo večji problem. On namreč vse ima in nič ne rabi,.. :))))))) Tko, da to pa je zahtevna naloga. Lp

M

Ja, kaj kupiti partnerju, ki ima vse. To je tudi moje vprašanje:)
LP

Moj je najbolj vesel, če me zvečer ne boli glava….hihi; to je zanj največje darilo!

TANAJA si mogoče to mislila: moja starša sta lani te lončke kupovala v CityParku za svoje tri vnuke in je ravno imena moje nečakinje zmanjkalo.Zato sta prodajalca (ki je hkrati tudi lastnik) prosila, oz. jima je celo on ponudil, da jima pošlje skodelico kasneje, ko bo prišel “domov” in jih še naredil oziroma če jih ima na zalogi. Seveda je to naredil, tudi precej hitro, plačala sta pa po povzetju.

Ko pride moja mama domov ti sporočim, če še ima shranjen naslov ali telefon teh ljudi.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Lani sem skuhala in podarila prijateljicam fantastično kivijevo marmelado, ki sem jo nalila v lične, majhne lončke.

Naredila sem tudi obeske za ogrlice iz fimo mase, čeznje napeljala usnjeno vrvico in lično darilce je bilo narejeno.

Sešila sem vrečke iz blaga z božičnimi motivi, dala darilca vanje in zavezala z rafijo, na rafijo je bil obešen velik piškot, domač medenjak.

Iz kartona sem izrezala lične škatlice, jih skupaj zvezala z rafijo, vanje sem naložila kokosova vlakna, da so bila kot gnezdeca. Notri sem položila obesek, čokoladen bonbon ali domači medenjak in vrečko dišečega čaja.

OOOOOOOOUUUUUUUUUUU, odlično!!!! Sama bi prej umrla, kot se prvič spomnila tega in drugo to speljala do mere prepoznavnosti kaj sploh delam.

M

New Report

Close