Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroček na novoletni voščilnici

Otroček na novoletni voščilnici

Enkrat sem ( problem je v tem,da se ne spomnim kje in kdaj ) videla voščilnico,na kateri je bil slikan otroček z božičkovo kapico in vsem kar spada zraven.
Sklepam,da so njegovi starši našli fotografa,ki jim je poleg slikanja tudi izdelal voščilnice.
Ali morda katera pozna kak fotografski studio,ki se s tem ukvarja in kakšna približno je cena.

Hvala!

Pozdravček!

Jera

Če imaš skener, lahko sama narediš take voščilnice. Jaz sem na tak način naredila vabila za krst in rojstni dan.
Drugače pa se pozanimaj pri kakšnem fotografu, sigurno jih delajo.

Mi smo našega malčka sami naštimali v rdeč pajacek, kapico na glavo, okoli pa severni jelenčki in jelka, naredili smo par fotografij in jih dali razviti. Kupiš le še voščilnice s praznim okencem, kamor nalepiš fotografijo.

lp,

Virus

jaz sem jih par let nazaj sama nardila … mali je bil enkrat slikan s to bižičkovo kapo … potem pa sem v photoshopu na slikco napisala srečno bla bla … dala par gifov gor (božiček , snežinke, kragulčke …) .. sprintala in poslala … je blo vsem ful všeč.

B.

Lahko pa daš izdelati male koledarčke, na hrbtu pa kako simpatično fotografijo. Jaz sem jih videla na tem naslovu:

Dobra ideja!
Saj vem,da bom izpadla malo trapasta,pa bom vseeno vprašala-ali voščilnice s praznim okencem prodajajo povsod,kjer prodajajo navadne voščilnice?Nikjer jih namreč nisem zasledila.Res pa je,da jih tudi iskala nisem.

Voščilnice z okenčkom sem prvo leto, dobila v Interšparu, tam sem sploh dobila idejo za to zadevo, drugo leto jih niso več imeli, pa sem jih izsledila v Mladinski knjigi. Letos se še nisem podala v iskanje. Poglej v papirnicah.

lp

Virus

Jaz sem ravnokar končala krasen kolendar za 2005 z našimi malo predelanimi fotografijami in prav tako se bom sama spravila na izdelavo čestitk.
Jaz delam s programom photoimpression in Paint shop pro8.
Potem pa lepo na foto papir sprintaš in izdelki so super.
Lp

Meni so pa te zelo všeč;

Joj punce koliko idej imate!Kar se takih stvari tiče,sem…Tepka!!!Brez idej,pa še štorasta povrhu!
Vsekakor bom poskusila nekaj narediti-sama.

Najlepša vam hvala!

Jera

6 let nazaj, ko sem delala take voščilnice (mali z božičkovo kapico) sem kar šeleshamer urezala v voščilnice in nalimala gor in je bilo super. Malega pa sem raje sama slikala, sem reskirala 1 film in naredila 24 fotk, potem pa eno izbrala in jo dala večkrat razvit. V bistvu so vse zelo uspele in bi lahko uporabila katerokoli, bil je ful dobro razpoložen, kar se mi zdi, da pri fotografu ne bi bil.

Tale slikica je ful luštna, ne vem če ne bom tudi jaz nekaj v tem stilu naredila.Božiček- dojenček!

nevem, če sem tole prav pogruntala?

Uspelo je. No, nekaj takega smo si mi izmislili takrat.

Nam lani ni uspelo drugače (izjemno pomanjkanje digitalnih fotoaparatov v ključnem trenutku), kot da smo slikali našo takrat en mesec staro piško z običajnim fotoaparatom, dali fotko natisnit 20 ali kolikokrat že je bilo treba in jo potem nalepili z okrasnimi božičnimi nalepkami na barvni šeleshamer, narezan na velikost voščilnic.

Čeprav ni bilo čisto vse tako, kot sem si želela, je izpadlo prav prisrčno in predvsem v veliko veselje prejemnikom. To pa je navsezadnje pomembno.

Aha, zdaj vidim, da je Piki Miki napisala isto.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

New Report

Close