Adam Levine priznava: “Naredil sem napako!”

21. september 2022

Adam Levine priznava: “Naredil sem napako!”

21. september 2022
Foto: Profimedia

Vsi, ki veliko časa preživijo na internetu in TikToku, že imajo novo kost za glodanje: pevca Maroon 5 in Instagram vplivnico Sumner Stroh, s katero naj bi prevaral svojo ženo, uspešno manekenko Behati Prinsloo. 

Novica o prevari je vzniknila včeraj, ko je 23-letna Sumner Stroh na TikToku objavila video, v katerem pravi, da “je imela afero z moškim, ki je poročen z Victoria Secret manekenko”. 

“Takrat sem bila mlada, bila sem naivna in čisto iskreno, počutim se izkoriščeno.”

Stroh je nato potrdila, da je šlo za Adama Levina, ki je z namibijsko manekenko Behati Prinsloo poročen od leta 2014. Skupaj imata dva otroka, manekenka pa je pred dnevi razkrila, da pričakujeta tretjega otroka. 

Spletna vplivnica je svoje razkritje podprla s posnetki zaslona, na katerem razkriva spogledljiv pogovor s 43-letnim igralcem. Z njim naj bi bila v razmerju eno leto, nato pa razmerje prekinila. Pokazala je tudi sporočilo Levina, ki jo je znova kontaktiral letos junija in jo vprašal, ali bi jo motilo, če bi otroka poimenoval po njej. 

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

Stroh zatrjuje, da tega ni želela razkriti, toda posnetke zaslona, ki jih je pred časom delila z ljudmi, ki niso bili vredni njenega zaupanja, so začeli krožiti med tabloidi, zato se je odločila, da sama javno spregovori. V opis videa pa je zapisala:

“Sram me je, da sem se zapletla s človekom s tako malo obžalovanja in spoštovanja.”

Kdo je žrtev?

23-letnica je v svojem videu večkrat ponovila, da je pevec z njo manipuliral, da je bila mlada in naivna, Prinsloo in otrok pa v videu ni omenila. Nato se je odzvala na komentar, ki pravi, da ni nobena skrivnost, da je pevec že desetletje poročen ter da so žrtve v tem primeru zgolj njegova žena in otroci.

Stroh je nato v novem videu povedala, da jo je zelo sram in kako zelo se gabi sama sebi. Pravi, da je video posnela, saj je želela utišati zgodbo, ki so jo želeli povedati tabloidi, prav tako pa zatrjuje, da sta bila Levine in Prinsloo v procesu ločitve, sama pa se je ravno preselila v Los Angeles in ni vedela, kako zvezdniki funkcionirajo, zato je bila v zelo ranljivem položaju.

Foto: Instagram

Številni so opazili, da je Stroh hitro izbrisala številne TikToke, ki so nakazovali na to, da se je še kako dobro zavedala svojega početja in Levinovega zakona. Ena izmed njenih prijateljic je pod njeno fotografijo na Instagramu celo zapisala: “Victorijin angelček kdo?!”, komentar pa je že izbrisan.

Kaj pravi Levine?

Pevec se je že oglasil in povedal, da je flirtal z vplivnico, ravnal nespametno in prestopil meje, toda žene ni prevaral. Za svoje napake prevzema vso odgovornost in obljublja, da teh napak ne bo več ponovil. Družina in žena sta mu namreč najpomembnejši na svetu.

Prinsloo je pred dnevi razkrila, da pričakuje tretjega otroka. Foto: Instagram

Kmalu zatem pa sta se oglasili še dve ženski in povedali, da je Levine flirtal tudi z njima ter predstavili tudi posnetke zaslona s sporočili, ki jih je pošiljal pevec. Obe sklepata, da je deklet, ki jih je pevec poskušal očarati, še veliko več in pozivata, naj pevca skupaj razkrinkajo.

Stroh se je na pevčevo izjavo odzvala s sliko na Instagram Story, v kateri je zgolj zapisala, naj nekdo temu moškemu najde slovar. 

Foto: Profimedia

Če moški prevarajo tudi najbolj lepe ženske na svetu, koliko upanja preostane ostalim?

Na Twitterju in TikToku so se številni vprašali, kako je Levine sploh lahko prevaral tako lepo žensko. Behati Prinsloo je bila le redko omenjena z imenom in priimkom, ljudem je bil namreč veliko bolj pomemben njen naziv. Tudi Stroh jo je sprva omenila zgolj kot Victoria Secret manekenko, kot bi bil to dosežek – pevec je namreč uničil večletno zvezo z Prinsloo in jo prevaral s Stroh. 

Številni so opozorili na to, da izpostavljanje lepote 34-letne manekenke ni zares kompliment. S tem sporočajo, da lepota ni dovolj, da obdržiš moškega in številne ženske so zapisale, da očitno res ne gre zaupati moškim, ki bodo prevarali tudi najlepše ženske na svetu.

Po drugi strani pa se nakaže tudi na to, da morda Prinsloo kljub svoji lepoti ni bila dovolj za 43-letnika, kar nanjo vali del krivde, ko pa je ona, skupaj z otroki, zgolj in samo žrtev, njena lepota pa pri tem nima nobene vloge.

Style. Več novic

New Report

Close