Adam Levine rad flirta, ker “uživa v pozornosti”

23. september 2022

Adam Levine rad flirta, ker “uživa v pozornosti”

23. september 2022
Foto: Profimedia

Anonimen vir, ki naj bi si bil zelo blizu z znanim pevcem razkriva, da ta izjemno uživa v pozornosti.

Pretekle dneve je znani pevec skupine Maroon 5, Adam Levine krasil mnoge spletne medije z razkritjem, da je prevaral svojo nosečo ženo.  

Vir, ki trdi, da si je blizu z Adamom, pa je razložil, zakaj je ta znani pevec pošiljal sporočila Sumner Stroh in ostalim dekletom. Za People je povedal: “Pošiljal ji je sporočila in se spogledoval s tremi ženskami. Ena izmed njih – izrecno je povedala, da imata fizično razmerje, a on to popolnoma zanika prijateljem,” je dodal vir. 

Foto: Profimedia

“Zakaj bi to storil? Všeč mu je bila pozornost, všeč mu je bolj kot večini.” Vir tudi pravi, da Levine prijateljem vztrajno zatrjuje, da z nobeno ni spal. “Nič fizičnega se ni zgodilo. Priseže.”  

Levine je bil ta teden predmet številnih govoric na spletu, potem ko je Instagram manekenka Sumner Stroh objavila videoposnetek na TikToku, v katerem je trdila, da je imela enoletno afero z Levinom, ki je od leta 2014 poročen z nekdanjo Victoria’s Secret manekenko Behati Prinsloo.  

Strohin videoposnetek je vključeval posnetke zaslona neposrednih sporočil med njo in Levinom. Trdila je tudi, da je Levine nameraval svojega nerojenega otroka poimenovati po njej. S Prinsloo imata skupaj dva otroka, tretji pa je na poti. 

Foto: Profimedia

Dan kasneje je Levine delil izjavo, v kateri je priznal, da je pošiljal sporočila, vendar je zanikal kar koli fizičnega: “Slabo sem presodil, ko sem govoril s komerkoli, razen s svojo ženo, na KAKRŠEN koli način spogledovanja. Nisem imel afere. Kljub temu sem v obžalovanja vrednem obdobju svojega življenja prestopil mejo.” 

“V določenih primerih je postalo neprimerno,” je nadaljeval. “To sem obravnaval in sprejel proaktivne korake, da to popravim s svojo družino. Moja žena in družina sta vse, kar me zanima na tem svetu. Biti tako naiven in dovolj neumen, da sem tvegal edino stvar, ki mi je resnično pomembna, je bila največja napaka, ki sem jo lahko naredil. Nikoli več je ne bom storil. Prevzemam polno odgovornost. Prebrodili bomo to in prebrodili bomo skupaj.” 

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close